TUDOR GHEORGHE-„RISIPITORUL DE FRUMUSETI”

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 2 august 9:57.

Comunicat oficial din partea organizatorului „RISIPITORUL DE FRUMUSETI”
TUDOR GHEORGHE
Reprogramat – in data de 21 decembrie 2021

Data fiind situatia actuala ( in contextul pandemiei SARS-CoV-2 ), suntem nevoiti sa reprogramam „Risipitorul de frumuseti – Tudor Gheorghe” in data de 21 decembrie 2021.
In cazul in care nu sunteti sigur daca doriti sa participati la acest eveniment, puteti alege, conform OUG 70 din 14 mai 2020 data de Guvernul Romaniei, in termen de 30 de zile, de la anuntarea pe site-uri a reprogramarii concertelor, sa primiti un voucher reprezentand contravaloarea biletelor achitate si va putea fi utilizat pentru achiziționarea de bilete la alte evenimente organizate de organizator, deja anuntate sau care vor fi anuntate in viitor. Puteti urmari concertele acestuia pe pagina sa pe www.tudor-gheorghe.ro , pe iabilet.ro, pe blt.ro si la Sala Palatului
In cazul in care in termenul indicat de 30 de zile de la informarea de reprogramare nu solicitati voucher-ul, biletele vor ramane valabile.
Prezentul mesaj este in conformitate cu Ordonanţa de Urgenţă nr. 70 din 14 mai 2020 privind reglementarea unor măsuri în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, pentru prelungirea unor termene, pentru modificarea şi completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, a Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011, precum şi a altor acte normative, prin care au fost dispuse măsuri în vederea sprijinirii industriei evenimentelor culturale în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, cu privire la evenimentele ce urmau a fi susţinute în perioada în care se suspendă dreptul de organizare a evenimentelor.
Detalii
 • Zile
  Ore
  Minute
  Secunde
 • Data evenimentului
  20 decembrie 2021 16:00
 • Tip eveniment
  Distribuie acest eveniment