REGULAMENT PARTICIPARE EVENIMENTE

Participarea la evenimentele găzduite de către Departamentul ”Sala Palatului” este supusă următorilor termeni și condiții pe care vă obligați să le respectați:

 • Ora indicată pentru sosire

Spectacolele încep cu promptitudine la ora menționată pe bilet, astfel încât vă rugăm să alocați timp suficient pentru drum, parcare, eventuala achiziționare a biletului, acces, lăsarea hainelor la garderobă, și orice alte activități ce premerg participarea la spectacol în sine, în scopul intrării în sala de spectacole înainte de începerea actului artistic.

Pentru siguranță și confortul artiștilor și al tuturor spectatorilor, cei sosiți după ora de începere a reprezentației își vor putea ocupa locurile în sala la prima pauză.

 • Achiziționarea biletelor

Biletele pot fi achiziționate direct de la Casa de bilete Sala Palatului,  București sau online, pe www.salapalatului.ro.

Biletele la spectacolele/ evenimentele găzduite de către Sala Platului nu pot fi rezervate în prealabil pentru a fi achiziționate ulterior, fiind necesară cumpărarea lor directă prin intermediul unuia dintre mijloacele mai sus-menționate.

În cazul în care biletele la un spectacol/ eveniment nu au fost deja epuizate în prealabil, acestea se mai pot achiziționa și în seara evenimentului. În cazul în care doriți să achiziționați un bilet în seara evenimentului, vă recomandăm să ajungeți cu cel puțin 45 de minute înainte pentru a evita întârzierea accesului la spectacol dincolo de ora de începere.

Odată ajunși în incinta Sălii Palatului înainte de un spectacol/ eveniment, puteți solicita informații despre bilete sau invitații la Casa de bilete, până la ora de începere a manifestării.

 • Accesul

Accesul la spectacol se face doar pe baza biletului. Acesta se prezintă la intrare unui reprezentant al organizatorului sau unei persoane delegate de acesta.

Vă rugăm să păstrați biletul asupra dumneavoastră până la părăsirea incintei în care are loc spectacolul.

În cazul în care aveți nevoie de îndrumare pentru identificarea locului menționat pe bilet, vă puteți adresa personalului de sala prezent.

Ocuparea altui loc decât acela menționat pe bilet nu este permisă.

 • Garderoba

Pentru confortul dumneavoastră și al celorlalți spectatori, hainele vor fi lăsate la garderobe și vor fi recuperate la plecare. Garderobele sunt situate la parter.

Garderoba nu acceptă haine fără agățătoare. Nu răspundem pentru obiectele de îmbrăcăminte atașate de haina principală acomodată în garderobă (căciuli, fulare, etc.).

Vă rugăm să nu lăsați obiecte de valoare la garderobă. Obiectele de valoare vor fi păstrate de către spectatori. Organizatorul nu își asuma răspunderea pentru obiectele de valoare uitate, pierdute sau lăsate în grija personalului.

 • Spațiile destinate comerțului

Mai multe puncte de vânzare sunt amenajate în  Gareroba Sălii Palatului. Acestea sunt deschise de la ora la care începe accesul publicului și până după terminarea spectacolului. Consumarea produselor diferitelor gustări și băuturi se va face înainte de spectacol sau în pauze doar în locurile special amenajate. Este interzis accesul în sala de spectacol cu băuturi și/sau mâncare.

 • Folosirea telefoanelor mobile, fotografierea si inregistrarea audio-video

Pentru a asigura desfășurarea în condiții optime a spectacolului, spectatorii sunt rugați să oprească funcționarea telefoanelor mobile înainte de începerea acestuia. În cazul în care, din motive obiective, este absolut necesară menținerea în stare de funcționare a telefoanelor mobile, vă rugăm să le setați pe modul Silențios.

Vă rugăm să luați însă în considerare că lumina răspândită de telefonul dumneavoastră poate distrage atenția celorlalți spectatori sau a artiștilor.

De asemenea, din rațiuni legate de drepturile de autor și din dorința menținerii unor condiții optime de desfășurare a reprezentației, fotografierea sau înregistrarea audio-video la spectacol (inclusiv folosind telefoanele mobile) nu este permisă.

 • Fumatul

Spectatorii care doresc să fumeze înainte de reprezentație sau în pauze pot face acest lucru în zonele în aer liber. Dacă aveți nevoie de clarificări suplimentare în acest sens, vă rugăm să vă adresați personalului nostru.

 • Obiecte pierdute

Vă rugăm să acordați atenție prevenirii pierderii obiectelor dumneavoastră personale și să nu le lăsați niciun moment nesupravegheate. Organizatorul nu poate fi considerat răspunzator pentru dispariția acestora.

Speram că aceste informații v-au fost utile și că vă veți bucura pe deplin de experiența unor spectacole de teatru de excepție.

Recent Posts

  Recent Comments

  Niciun comentariu de arătat.