SERVICII

SPECTACOLE

Sala Palatului permite realizarea de spectacole de facturi variate, începand cu reprezentații de teatru, film , concerte de muzică populară și usoară, precum și concerte simfonice.

Pe scena Sălii mari a Palatului, în decursul anilor, incepand cu 1990 au evoluat nenumarate voci cu un deosebit renume internațional dintre care ținem să reamintim câțiva dintre acestia: PLACIDO DOMINGO, CARRERAS, PAVAROTI, SABRINA și lista ar putea fi foarte lungă, trupe celebre precum URIAH HEEP, SCORPIONS, LORD OF THE DANCE, CIPPANDALES și foarte mulți alții. De asemenea, pe acesta scena au concertat Filarmonici celebre din toată lumea și asta cu precădere în cadrul „FESTIVALULUI INTERNAȚIONAL GEORGE ENESCU.

TEATRU

Un succes de public extraordinar au avut-o piesele de teatru, care au fost jucate la Sala Palatului, acest lucru fiind posibil prin achiziționarea de către companiile particulare de Impresariat Artistic a acestor spectacole, readaptate si puse in scena Salii Palatului, succesul fiind asigurat de marii actori ai scenei teatrale românești dintre care reamintim cu plăcere câțiva dintre aceștia: FLORIN PIERSIC, HORAȚIU MĂLĂELE, CRISTIAN COTIMANIS, DANA DOGARU, OANA PELEA, etc.

CONFERINȚE

Sala Palatului pune la dispoziția clienților interesați săli special amenajate si servicii corespunzătoare pentru organizarea unor mese rotunde, prezentări de firmă, simpozioane și conferințe. Aceste activități pot fi solicitate de către clienții noștri spre a fi organizate atât pe durata de desfășurare a expozițiilor specializate cât și în alte perioade ale anului.

Sala MARE are o capacitate de 4060 locuri și poate fi împărțită, la nivelul balconului, cu o cortină mobila pentru întrunirile pentru mai puțini participanți, rămânând circa 2500 locuri.

Sălile ALFA și BETA cu câte 100 locuri fiecare și Sala COLOANELOR ( etaj II 450 locuri.

Toate sălile pot fi mobilate corespunzător solicitărilor, au instalații de translație simultană (fixe si mobile), amplificare, aer condiționat,  videoproiectoare.

EXPOZIȚII

Sala Palatului oferă partenerilor săi o gamă completă de servicii, variante și soluții menite să satisfacă orice cerințe, de la cele uzuale, la cele cu înalt grad de complexitate.  Sala Palatului a organizat mai multe târguri, expoziții și saloane comerciale cu participare internațională, în majoritate manifestări specializate.

 Aceste evenimente specializate se adresează, in exclusivitate, specialiștilor români și oamenilor de afaceri. Salutăm prezenta companiilor interesate în cadrul expozițiilor specializate și saloanelor comerciale organizate, în mod tradițional, la Sala Palatului. Foaierele dispuse pe trei nivele însumează cca 2000 m.p., suprafață unde se pot organiza expoziții din cele mai diferite domenii.

Recent Posts

    Recent Comments

    Niciun comentariu de arătat.