SERVICII

SPECTACOLE

Sala Palatului permite realizarea de spectacole de facturi variate, incepand cu reprezentatii de teatru, film , concerte de muzica populara si usoara, precum si concerte simfonice.

Pe scena salii mari a Palatului, in decursul anilor, incepand cu 1990 au evoluat nenumarate voci cu un deosebit renume international dintre care tinem sa reamintim cativa dintre acestia: PLACIDO DOMINGO, CARRERAS, PAVAROTI, SABRINA si lista ar putea fi foarte lunga, trupe celebre precum URIAH HEEP, SCORPIONS, LORD OF THE DANCE, CIPPANDALES si foarte multi altii. De asemenea, pe acesta scena au concertat Filarmonici celebre din toata lumea si asta cu precadere in cadrul „FESTIVALULUI INTERNATIONAL GEORGE ENESCU.

[ultimate_spacer height=”10″][mpc_carousel_slider images=”4535,4536,4537″ height=”400″ gap=”0″ counter_position=”top-left” image_opacity=”100″ image_hover_opacity=”100″ mpc_navigation__preset=”default”]
[ultimate_spacer height=”40″][mpc_carousel_slider images=”4551,4555,4553,4552,4554″ height=”400″ gap=”0″ counter_position=”top-left” image_opacity=”100″ image_hover_opacity=”100″ mpc_navigation__preset=”default”]
[ultimate_spacer height=”40″]
TEATRU

Un succes de public extraordinar au avut-o piesele de teatru,care au fost jucate la Sala Palatului, acest lucru fiind posibil prin achizitionarea de catre companiile particulare de Impresariat Artistic a acestor spectacole, readaptate si puse in scena Salii Palatului, succesul fiind asigurat de marii actori ai scenei teatrale romanesti dintre care reamintim cu placere cativa dintre acestia: FLORIN PIERSIC, HORATIU MALAELE, CRISTIAN COTIMANIS, DANA DOGARU, OANA PELEA, etc.

[ultimate_spacer height=”40″]
CONFERINȚE

Sala Palatului pune la dispozitia clientilor interesati sali special amenajate si servicii corespunzatoare pentru organizarea unor mese rotunde, prezentari de firma, simpozioane si conferinte. Aceste activitati pot fi solicitate de catre clientii nostri spre a fi organizate atat pe durata de desfasurare a expozitiilor specializate cat si in alte perioade ale anului.

Sala MARE are o capacitate de 4060 locuri și poate fi împărțită, la nivelul balconului, cu o cortina mobila pentru intrunirile pentru mai putini participanti, ramanand cca 2500 locuri.

Sălile ALFA și BETA cu câte 100 locuri fiecare și Sala COLOANELOR ( etaj II 450 locuri.

Toate salile pot fi mobilate corespunzator solicitarilor, au instalatii de translatie simultana ( fixe si mobile ), amplificare, aer conditionat, videoproiectoare.

[ultimate_spacer height=”40″][ultimate_spacer height=”40″][mpc_carousel_slider images=”4559,4558,4557″ height=”400″ gap=”0″ counter_position=”top-left” image_opacity=”100″ image_hover_opacity=”100″ mpc_navigation__preset=”default”]
[mpc_carousel_slider images=”4561,4562,4563″ height=”400″ gap=”0″ counter_position=”top-left” image_opacity=”100″ image_hover_opacity=”100″ mpc_navigation__preset=”default”]
EXPOZIȚII

Sala Palatului oferă partenerilor săi o gamă completă de servicii, variante și soluții menite să satisfacă orice cerințe, de la cele uzuale, la cele cu înalt grad de complexitate.  Sala Palatului a aorganizat mai multe târguri, expoziții și saloane comerciale cu participare internațională, în majoritate manifestări specializate.

 Aceste evenimente specializate se adreseaza, in exclusivitate, specialistilor romani si oamenilor de afaceri. Salutam prezenta companiilor interesate in cadrul expozitiilor specializate si saloanelor comerciale organizate, in mod traditional, la Sala Palatului. Foaierele dispuse pe trei nivele insumeaza cca 2000 m.p., suprafata unde se pot organiza expozitii din cele mai diferite domenii.

Event Search
Latest Posts
Ads