ROBERTO FONSECA LIVE -„LA GRAN DIVERSION”

CONCERT EXTRAORDINAR

ROBERTO FONSECA LIVE „LA GRAN DIVERSION”

14 MAI – SALA PALATULUI, ORA 19.30

Selecteaza locurile

Legenda cubaneza nominalizata la premiile Grammy, Roberto Fonseca a avut premiera noului album La Gran Diversion” pe 22 septembrie via Wagram Music.

Pe noul album, virtuosul pianist si fost membru al Buena Vista Social Club priveste in urma la strigatele Cubei din anii 20 precum si la muzica cubaneza traditionala si fara efort le aduce in vremurile moderne.

Fonseca este un reprezentant al muzicii cubaneze de mai bine de 20 de ani, scotand un catalog de albume solo intre turneele cu legendarii Buena Vista Social Club pe atunci cu cantareata Omara Portuando.

Aflat la apogeul carierei sale, Roberto Fonseca ne dezvaluie La Gran Diversion, un tribut al muzicii cubaneze de aur, al noptilor salbatice la clubul La Havana si la Cabane Cubaine Paris, cel mai faimos cabaret al anilor 30.

Chiar daca esti sau nu familiar cu miscarile de Mambo, Rumba sau Bolero, dorinta de a dansa pe aceste melodii cantate de un artist considerat a fi adus un nou suflu in muzica cubaneza impreuna cu o orchestra extraordinara este de nerezistat.

Te asteptam pe 14 mai, ora 19.30 la Sala Palatului la un regal al muzicii cubaneze!

Biletele se gasesc pe vandbilete.ro, salapalatului.ro, iabilet.ro, eventim.ro, entertix.ro precum si la agentia de bilete a Salii Palatului.

Event Details
  • Days
    Hours
    Min
    Sec