Placido Domingo

Reprogramarea Concertelor Placido Domingo din Cluj și București

București, România

KIMARO Entertainment si Mall4Art anunță reprogramarea concertelor maestrului Placido Domingo, inițial programate pentru data de 23 februarie 2024 la Cluj și 26 februarie 2024 la București.

Din păcate, din cauza unei bronșite acute cu care s-a confruntat maestrul Placido Domingo, starea de sănătate nu i-a permis să își onoreze angajamentele pentru aceste date. Înțelegem dezamăgirea pe care această veste o poate cauza și ne cerem scuze pentru orice inconvenient creat! Dorim sa oferim un concert memorabil la cele mai inalte standarde, dar având în vedere agenda extrem de încărcată a artistului pentru acest an și lipsa de disponibilitatea celor 2 Sali, după numeroase discuții și incercari, am reusit să stabilim noile date pentru concertele reprogramate:

București, Sala Palatului – pe 4 noiembrie 2024

Cluj, BT Arena – pe 7 noiembrie 2024.

Pentru cei care dețin bilete pentru datele inițiale, acestea vor rămâne valabile pentru noile date. În cazul în care noile date nu sunt convenabile, deținătorii de bilete pot solicita rambursarea a sumelor achitate, accesand iabilet.ro/retur.

KIMARO Entertainment este recunoscător pentru înțelegerea și sprijinul publicului nostru în aceste momente neașteptate. Ne angajăm să vă oferim o experiență de neuitat la noile date și abia așteptăm să vă întâmpinăm la concertele maestrului Placido Domingo.

Ne vedem în noiembrie pentru două seri magice alături de legendara voce a lui Placido Domingo si a invitatilor speciali care vor fi anuntati in curand.

Cu respect,

Echipa Kimaro Entertainment

Eveniment organizat de Kimaro Entertainment, Mall4Art și Magic FM.

Biletele se găsesc exclusiv pe kimaro.iabilet.ro.

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit, fara loc asigurat, doar insotit de cel putin un parinte cu bilet valabil.

Accesul copiilor peste 7 ani se face numai pe baza unui bilet valabil.

Pentru detalii si solicitari, va rugam sa accesati adresa bilete@mgsi.ro

 

Event Details
  • Days
    Hours
    Min
    Sec