CRACIUN VIENEZ – LA SALA PALATULUI

CUMPĂRĂ BILETE
23 decembrie 2024, Ora 19:00, Sala Palatului

Selecteaza locurile

CRACIUN VIENEZ – LA SALA PALATULUI  


Pe 23 decembrie, Sala Palatului din București va răsuna de magie și eleganță la concertul extraordinar „Crăciun Vienez”, susținut de prestigioasa orchestră „Sisi Chamber Orchestra” – VIENA. Începând cu ora 19:00, vă invităm să vă bucurați de un spectacol unic, în care tradiția vieneză se îmbină armonios cu spiritul festiv al sărbătorilor de iarnă.

„Sisi Chamber Orchestra” – VIENA vă va încânta cu un repertoriu select, incluzând celebrele valsuri ale lui Johann Strauss, dar și alte piese de referință ale muzicii clasice vieneze. Talentul și rafinamentul muzicienilor acestei orchestre vor transforma această seară într-o experiență de neuitat, perfectă pentru a sărbători Crăciunul într-o atmosferă de poveste.

Amfitrionul evenimentului va fi carismaticul Aurelian Temișan, care va aduce un plus de farmec și eleganță serii. De asemenea, ne vor onora cu prezența lor invitați surpriză, care vor adăuga un strop de magie în plus acestei sărbători muzicale.

În plus, fiecare cumpărător de bilete va fi automat înscris într-o tombolă specială, având șansa de a câștiga un premiu spectaculos: un Dacia Duster nou, model 2024! Nu ratați această oportunitate unică de a îmbina plăcerea muzicii cu șansa de a câștiga un cadou de sărbători cu adevărat deosebit.

Așadar, vă așteptăm cu drag pe 23 decembrie la Sala Palatului, pentru a celebra împreună magia Crăciunului prin muzică și bucurie. Biletele sunt disponibile online și la casa de bilete a Sălii Palatului. Nu uitați să le achiziționați din timp, pentru a vă asigura locul la acest eveniment de excepție!

Reguli de acces:

–   ATENTIE ! Pentru a putea urmarii spectacolele artistilor dumneavoastră preferati, vă rugam sa respectati regulile pandemice in vigoare la momentul concertului !

–   vă rugăm să luați în considerare traficul rutier aglomerat și locurile  reduse de parcare,

–   după începerea spectacolului accesul este interzis iar locurile își pierd valabilitatea,

–   accesul copiilor sub 7 ani nu este permis. copiii peste 7 ani plătesc bilet întreg.  

–  CONTRAVALOAREA BILETELOR ACHIZITIONATE, NU SE RETURNEAZA indiferent de motiv si NU SE FAC EXCEPTII !!!

–   Nu trebuie sa cumparati bilete de pe site-ul VIAGOGO. Aici biletele se vand la suprapret si nu este autorizat pentru a vinde bilete la concertele noastre. Cine achizitioneaza bilete de pe alte site-uri decat cele atorizate de organizatori isi asuma toate riscurile si nu vor avea acces in sala de spectacol.

–   Accesul in spatiul de spectacole se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Daca nu printati biletul, nu veti putea avea acces in sala de spectacol.  

 

Event Details
  • Days
    Hours
    Min
    Sec