CONCERT ANIVERSAR MIOARA VELICU – Hai, Catrină!

60 de ani de cantec romanesc
80 de ani de viata
Sala Palatului Bucuresti
30 Octombrie 2024 ora 19:00

CUMPĂRĂ BILETE

Selecteaza locurile

Sala Palatului, cea mai veche şi mai renumită sală de spectacole, ne-a oferit de-a lungul timpului concerte menite să pătrundă în cele mai tăcute taine ale simţirii. Iată şi acum ne propune un cncert pentru sufletele noastre însetate de lucruri care să ne aducă o stare de bine, de bucurie, un spectacol cu mari interpreţi ai cântecului popular, prieteni și colegi de scenă ai distinsei artiste Mioara Velicu.
​La aniversarea a 60 de ani de activitate artistică și  80 de ani de viață, concertul nostru își propune să celebreze autenticul, talentul, eleganța, bunul simț, inspirația și experiența unei mari artiste, Mioara Velicu, una dintre interpretele etalon din România.
Marea doamnă a cântecului popular moldovenesc va fi sărbătorită pe 30 octombrie 2024, într-un spectacol ce va fi o gală a excelenței în muzică, în prezența unor mari interpreți de folclor români, invitați ai protagonistei, dar și a unor personalități marcante ale domeniului care au influențat viața și cariera marii noastre artiste.
Totodată ne vom bucura de participarea excepțională a Orchestrei „Lăutarii” din Chișinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros.

Pentru detalii suplimentare in legatura cu evenimentul de mai sus va rugam sa contactati firma organizatoare:  DMB MUSIC RECORDS SRL , CIF 14978044, BUCURESTI

Event Details
  • Days
    Hours
    Min
    Sec