Chocolate Saga

Chocolate Saga este cel mai mare festival de ciocolată din România. Este o sărbătoare a tuturor lucrurilor despre ciocolată, cu expozanți din România și alte țări care își prezintă creațiile delicioase. Festivalul include, de asemenea, ateliere, demonstrații și degustări, astfel încât să puteți afla despre arta fabricării ciocolatei și chiar să încercați singuri.

Chocolate Saga este un loc minunat pentru a gusta cea mai bună ciocolată pe care România, alaturi de expozantii internationali, o au de oferit. Există o varietate de ciocolatieri artizanali, mărci de renume și magazine locale de specialitate. Puteți încerca totul, de la ciocolată neagră, ciocolată albă la ciocolată cu lapte, precum și ciocolată cu tot felul de arome și toppinguri.

Pe lângă ciocolată si produse conexe (inghetata, dulciuri, cosmetice pe baza de cacao, cafea, ceai, bauturi ce fac pereche perfecta cu ciocolata), Chocolate Saga oferă și o varietate de ateliere și demonstrații. Puteți învăța cum să vă faceți propriile trufe de ciocolată, să decorați prăjituri și chiar să învățați elementele de bază ale sculpturii în ciocolată. Există și degustări de diferite tipuri de ciocolată, astfel încât să vă puteți găsi aroma perfectă. Demonstratiile si atelierele se desfasoara permanent in cele 3 zile de festival, inclusiv activitati de care se pot bucura copiii – pictura cu ciocolata sau fantana de ciocolata!.

Mai multe detalii despre ateliere si demonstratii gasiti pe www.chocolatesaga.ro.

 

Iată câteva dintre lucrurile pe care le puteti face la Chocolate Saga:

 • Gustați ciocolată din toată lumea;
  – Aflați cum să vă faceți propriile creații de ciocolată;
  – Participați la ateliere și demonstrații;
  – Vă bucurați de divertisment pe tema ciocolatei;
  – Cumpărați ciocolată și produse legate de ciocolată;
  – Faceți fotografii cu elemente de recuzită cu tematică de ciocolată;
  – Va bucurati de o zi de distracție alături de întreaga familie.

 

Există anul aceste și o zonă de business în care vor fi prezente materii prime și echipamente pentru cofetării, patiserii și ciocolaterii.

Chocolate Saga este o vizită obligatorie pentru orice iubitor de ciocolată. Notează-ți în calendar și fă parte din povestea celei de-a III-a ediții Chocolate Saga!

Mai multe detalii despre ateliere si demonstratii gasiti pe www.chocolatesaga.ro

Event Details
 • Days
  Hours
  Min
  Sec