CINE SUNTEM

PRZENTARE

În anul 1960 a fost inaugurată Sala Palatului. Poziționată în centrul Bucureștiului, clădirea Sălii Palatului a fost parcă predestinata să devină un centru al culturii și al diferitelor manifestări publice. Cu trecerea anilor, s-a afirmat tot mai mult că spațiul ideal de organizarea a evenimentelor importante din viața socială, fie ele expoziții si spectacole artistice,  expoziții de promovare si expunere de servicii din partea diferiților producători locali, naționali si internaționali.

Mulțumită dotărilor de înalt nivel calitativ, SALA PALATULUI s-a afirmat de-a lungul anilor ca o importantă instituție de cultură, fiind gazda multor congrese internaționale, concerte, festivaluri artistice, spectacole de orice gen, proiecții de film, expoziții naționale si internaționale.

Sala mare a Palatului are o capacitate de 4060 fotolii dispuse in amfiteatru cu o denivelare maxima de 12 m. Volumul sălii însumează cca. 30.000 mc asigurând câte 7.5 mc pentru fiecare spectator.

Gazdă recunoscută pentru concerte, festivaluri, spectacole de teatru și film, expoziții naționale, congrese sau lansări spectaculoase, Sala Palatului este un liant între artă și spectator, între producător si consumator.

În momentul de față, în cadrul Sălii Palatului se organizează in medie 180 de spectacole anual, la care iau parte peste 700.000 de spectatori.

La acestea se adaugă cele peste 60 de expoziții cu 300.000 de participanți.

CONFERINȚE

Sala Palatului , cel mai renumit centru de conferințe din București, România

CONCERTE

Peste 120 de concerte găduite anual.

EXPOZIȚII

Expoziții internaționale, peste 30000 de vizitatori unici zilnic

FESTIVALURI

Principala gazdă a Festivalului Internațional ”George Enescu”

Recent Posts

    Recent Comments

    Niciun comentariu de arătat.