Rock FM prezinta FOLK BUN la Sala Palatului alaturi de Cenaclul Flacara


Selecteaza locurile

 Conceptul spectacolului “Folk Bun“ s-a născut în mod natural, după mai mulți ani de emisiune Folk Bun la Rock FM, în care săptămână de săptămâna s-a afirmat deja un stil propriu, un mix inspirat între generații, o combinație între folk-ul cel mai cunoscut, compus de marile nume ale genului și folk-ul de azi, modern, fresh, care atrage o generație nouă de public, cu ritm, cu subtilitate si mai ales cu simțul umorului.

 După succesul Galelor Folk Bun de la Sala Palatului din anii trecuti, Cristi Dumitrașcu, realizatorul emisiunii de luni seara de la Rock FM și prezentatorul multor spectacole și festivaluri din toată țara, propune o formulă de battle între folkiștii Cenaclului Flacăra și cei de azi.

 CENACLUL FLACĂRA Mircea Vintilă Ducu Bertzi Andrei Păunescu & Trupa Totuși Emeric Imre Magda Puskas Cristian Buică Cătălin Stepa Vanghele Gogu FOLK BUN DE AZI Fără Zahăr Țapinarii Alina Manole Cristi Dumitrașcu & TVA Dinu Olărașu Daniel Iancu Cosmin Vaman Dianna Porca .

 Ne revedem sâmbătă, 9 noiembrie, la Sala Palatului, începand cu ora 19.

 Accesul copiilor sub 6 ani este gratuit, fără loc asigurat, doar însoțit de cel puțin un părinte cu bilet valabil. Accesul copiilor peste 7 ani se face numai pe baza unui bilet valabil. Pentru detalii si solicitări, vă rugăm sa accesați adresa bilete@mgsi.ro.