Toto Cutugno 08-05-2022 20:00

Concertul aniversar TOTO CUTUGNO a fost reprogramat pentru data de 27 februarie 2021 

Din cauza masurilor de siguranta luate de Guvernul Romaniei, in contextul incercarii de a stopa raspandirea pandemiei de COVID-19, ne gasim in situatia de a REPROGRAMA concertul Toto Cutugno de la Bucuresti. Decizia nu tine de vointa organizatorilor sau a artistului. Situatia mondiala este deja cunoscuta de toata lumea. Din fericire, concertul aniversar Toto Cutugno a fost reprogramat pentru data de 27 februarie 2021, sambata, tot la Sala Palatului din Bucuresti! Biletele raman valabile.

Ne cerem scuze pentru aceasta amanare. Pastrati biletele intacte, ele raman valabile pentru data de 27 februarie cand Toto Cutugno se va intoarce la Bucuresti pentru un super show.

Avand in vedere, pe de o parte:

✓ situatia de forta majora si faptul ca organizatorul a depus toate diligentele in vederea onorarii concertului programat pentru data de 29.05.2020 – Toto Cutugno împreuna cu bandul sau, prin grija organizatorului si pe cheltuiala acestuia, insa, din motive fortuite si neimputabile organizatorului (masurile luate de Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta in vederea evitarii raspandirii virusului COVID-19) ne-am aflat in imposibilitate de a tine concertul;

✓ in vederea neprejudicierii in niciun fel a detinatorilor de bilete la concert, organizatorul a depus toate diligentele si a reprogramat concertul Toto Cutugno pentru data de 27.02.2021, urmand sa suporte toate cheltuielile suplimentare prilejuite de respectiva reprogramare;

✓ detinatorii de bilete vor putea participa la concertul reprogramat pentru data de 27.02.2021 in baza biletelor achizitionate pentru concertul initial programat pentru data de 29.05.2020;

iar pe de alta parte: 

✓ dispozitiile art. 352 Cod penal privind zadarnicirea combaterii bolilor;

✓ Dispozitiile art. 1.351 Cod Civil prevad exonerarea de raspundere in cazul intervenirii unui caz de forta majora, respectiv a unui caz fortuit;

✓ dispozitiile legale privind protectia consumatorului si respectiv prevederile art. 1.634 alin. 1 si 3 Cod Civil, potrivit carora:

« (1) Debitorul este liberat atunci când obligaţia sa nu mai poate fi executată din cauza unei forţe majore, a unui caz fortuit ori a unor alte evenimente asimilate acestora, produse înainte ca debitorul să fie pus în întârziere. (3) Atunci când imposibilitatea este temporară, executarea obligaţiei se suspendă pentru un termen rezonabil, apreciat în funcţie de durata şi urmările evenimentului care a provocat imposibilitatea de executare.»

precizam faptul ca, intelegand inconvenientul survenit din cauza suspendarii fortuite a concertului, organizatorul ofera drept remediu posibilitatea detinatorilor de bilete de a le folosi pentru a participa la concertul reprogramat pentru data de 27 Februarie  2021, returnarea banilor nefiind posibila in contextul in care anularea concertului nu ii este imputabila organizatorului ci unei situatii de forta majora – conform ordonantei de urgenta nr 394/14.V.2020.

Dorim sa subliniem faptul ca organizatorul a depus si continua sa depuna toate eforturile pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii identice cu cele stabilite initial, respectiv concertul a fost reprogramat in aceeasi locatie, Sala Palatului.

Referitor la data reprogramarii, data de 27 februarie 2021 este prima data disponibila pentru reprogramarea concertului in aceeasi locatie.

Mai mult, Organizatorul suporta costurile generate atat de organizarea evenimentului initial, care a fost amanat, cat si de reprogramarea concertului in data de 27 februarie 2021

Toto Cutugno, celebrul solist italian, sarbatoreste 50 de ani de activitate pe scena Salii Palatului din Bucuresti. Toto Cutugno este unul dintre muzicienii care au marcat generatii intregi de ascultatori. Show-ul va avea loc in data de 27 februarie 2021.

Toto Cutugno are un palmares impresionant. A vandut peste 150 de milioane de exemplare din albumele sale, a castigat marele premiu la Sanremo, a castigat Eurovisionul, iar melodia „L’italiano” este cantata in peste 160 de interpretari in intreaga lume etc. Toto Cutugno este si un foarte bun instrumentist, stapanind nu mai putin de noua instrumente. Pe langa piesele proprii, artistul a compus si pentru Joe Dassin, Dalida, Adriano Celentano, Mireille Mathieu, Ricci e poveri si multi altii.

Toto Cutugno a promis pentru acest eveniment special sa prezinte in fata fanilor cele mai bune piese din intreaga discografie, adica toate acele cantece pe care oamenii doresc sa le asculte: „L’italiano”, „Serenata”, „Solo noi”, „Innamorati”, „Insieme”, „Una domenica italiana”, „Le mamme”, „Emozioni”, „Gli amori”, „L’ete indien”, „Et si tu n’existais pas” etc.

https://www.youtube.com/watch?v=syc78JzHGTs

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 2 mai 10:00.

Articole recente

    Comentarii recente

    Niciun comentariu de arătat.