Tudor Gheorghe – „Risipitorul de frumuseti”

Selecteaza locurile

Pentru IUBITORII Maestrului TUDOR GHEORGHE, „RISIPITORUL DE FRUMUSETI” in 6 si 7 noiembrie 2021

Contravaloarea biletelor se returneza EXCLUSIV, numai in cazul anularii spectacolului. NU SE FAC EXCEPTII.

Accesul in sala de spectacol este permis pana la ora 19:10. Dupa inceperea spectacolului locurile nu mai sunt valabile. VĂ RUGĂM SĂ LUAȚI ÎN CONSIDERARE TRAFICUL RUTIER AGLOMERAT ȘI LOCURILE REDUSE DE PARCARE DIN ZONA SĂLII. Accesul nu este permis copiilor sub 7 ani. Copiii peste 7 ani platesc bilet intreg.

Evenimentul va fi organizat  și se va desfășura cu respectarea normelor de prevenire și răspândire a virusului SARS- coV-2

„RISIPITORUL DE FRUMUSETI” va avea loc si in 06.11.2021 si 07.11.2021, ora 19:00, la Sala Palatului. Acompaniamentul va fi asigurat de Grupul vocal si Orchestra Concertino din Chisinau, sub bagheta dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu.

Nu trebuie sa cumparati bilete de pe site-ul VIAGOGO. Aici biletele se vand la suprapret si nu este autorizat pentru a vinde bilete la concertele noastre. Cine achizitioneaza bilete de pe alte site-uri decat cele autorizate de organizatori isi asuma toate riscurile si nu vor avea acces in sala de spectacol.
Accesul in spatiul de spectacole se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Daca nu printati biletul, nu veti putea avea acces in sala de spectacol.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Detalii
  • Zile
    Ore
    Minute
    Secunde
Distribuie acest eveniment