Trooper – Simfonic 28

CUMPĂRA BILETE
19 noiembrie, ora 19:00

Selecteaza locurile

Trooper va marca 28 de ani de activitate printr-un concert grandios – Trooper Simfonic.

Cele mai iubite piese ale formației vor răsuna în ziua de 19 noiembrie 2023, de pe scena Sălii Palatului, într-o variantă acompaniată de o orchestră formată din 50 de persoane.

Trooper au avut primul proiect simfonic în 2009, cu ocazia lansării albumului „Vlad Țepeș – Poemele Valahiei”, însă într-o formulă mult mai restrânsă.

Coiotu’ a declarat: „Este cel mai important concert Trooper pe care l-am pus în scenă în toți anii de carieră. De 13 ani încercăm să aducem în fața voastră proiectul Trooper Simfonic, iar acum așteptarea a luat final. O să fie o seară grandioasă pentru toți cei care vor participa la eveniment. Ne-am propus să îl filmăm și să îl înregistrăm, ca să ne asigurăm că acest moment extraordinar din istoria Trooper va rămâne mereu cu noi. Sper să ne fiți alături și de data asta – pentru cel mai ambițios proiect de până acum.”

Trooper:
Alin “Coiotu’” Dincă – voce
Aurelian „Balaurul” Dincă – chitară
Ionuț „Oscar” Rădulescu – bass
Cristian Oftez – chitară
Ionuț „John” Covalciuc – tobe

Trooper a lansat 10 albume de studio, a cântat pentru mai mult de 900.000 de oameni, în peste 900 de concerte, şi a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Deep Purple, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP, Sepultura, Prodigy etc.

Event Details
  • Days
    Hours
    Min
    Sec