POP OPERA – CU ALESSANDRO SAFINA, CEZAR OUATU, MARCEL PAVEL, LE DIV4S

CUMPĂRĂ BILETE

Selecteaza locurile

Vă urăm CRĂCIUN FERICIT și vă informăm că, cu ocazia sărbătorilor Crăciunului, am organizat o PROMOTIE EXTRAORDINARĂ pentru vânzarea de bilete la toate spectacolele programate în anul 2022, constând într-o reducere cu 20{557e2c7753558b725a59165119c79386db6c987dd74d19ee90a9475f0c3d8f75} a prețului acestora !!!

Promoția va avea loc în perioada 10-31 decembrie 2021, până la epuizarea biletelor alocate !

 

COMUNICAT DE PRESĂ AMÂNAREA SPECTACOLULUI DE “POP  OPERA”

Din cauza măsurilor de siguranta luate de Guvernul Romaniei și DSU, in contextul incercarii de a stopa răspândirea pandemiei de COVID-19, ne gasim in situatia de a REPROGRAMA show ce trebuia sa aibă loc in Bucuresti in Decembrie 2021.

 • Existența valului 4 din țara noastră este deja cunoscută, iar rata de incidență este, din păcate, foarte mare.
 • Noile prevederi legale limitează accesul in sala a cumpărătorilor de bilete sau sunt suspendate in unele locații
 • In urma vânzării biletelor la acest eveniment participarea publicului in sală depășește limita maxima admisă impusă de către autorități.
 • Pentru a nu provoca o eventuală DISCRIMARE ce ar duce la o selecție a cumpărătorilor de bilete și a faptului că ne dorim ca toți posesorii de bilete să se poată bucura de întâlnirea cu faimoasa artistii, suntem forțați să il reprogramăm pentru data 3 decembrie 2022!
 • Astfel in contextul studiilor sanitare bazate pe evoluția anterioară a pandemiei de Covid-19, in luna Decembrie 2022 toate evenimentele se vor desfășura in condiții de siguranța la capacitatea maxima a sălii de spectacol astfel putând fi asigurata participarea la eveniment a tuturor posesorilor de bilete.
 • Biletele raman valabile pentru data reprogramării evenimentului, posesorii de bilete având doar obligația să prezinte biletul in format fizic sau electronic la intrarea in sala de spectacol in data de acces la spectacol
 • Valabilitatea Voucherelor se prelungeste de catre organizator pana la noua data, conform careia este posibila achizitionarea de bilete noi la alte evenimente organizate de MTime Entertainment.
 • Returnarea contravalorii lor se v-a efectua in baza legii 131 din 12 mai 2021, calculând 90 de zile de la termenul de reprogramare a fiecărui spectacol in parte.
 • In vederea neprejudicierii in niciun fel a detinatorilor de bilete la concert, organizatorul a depus toate diligențele și a reprograma POP OPERA pentru Decembrie 2022, urmand să suporte toate cheltuielile suplimentare prilejuite de respectiva reprogramare.
 • Totodată reamintim faptul ca persoana care a achiziționat biletul de spectacol a luat act de regulamentul impus de către organizator, regulament ce se afla la descrierea evenimentului postat pe site-urile de Ticketing.

Reguli de acces decise de către organizator:

 1. Biletul este valabil imprimat alb-negru sau color, cu excepția cazurilor în care altă variantă este specificată de către organizatori.
 2. Un bilet permite accesul unei singure persoane la eveniment.
 3. Nu înstrăinați biletele în forma lor electronică sau fizică și nu trimiteți către alte persoane mesajele de e-mail prin intermediul cărora v-au fost trimise biletele pe care le-ați cumpărat.
 4. Doar biletele vândute prin firme acreditate de către organizator sunt valabile.
 5. În cazul în care se constată că mai multe persoane prezintă același bilet, cu același cod de bare, doar prima persoană care ajunge întâi la sala de spectacol are acces la eveniment, organizatorii și firmele de ticketing implicate în eveniment rezervându-și dreptul de a reține celelalte bilete care prezintă un cod de bare deja scanat precum si datele celor care le prezintă pentru a le transmite autorităților competente.
 6. Organizatorul nu va oferi daune celor care prezintă bilete care nu sunt valide sau bilete ale căror coduri de bare au fost scanate în prealabil și care au permis accesul unei alte persoane la eveniment.
 7. Organizatorul are dreptul să anuleze sau să modifice data evenimentului cu nu mai puțin de 24 ore de începerea evenimentului.
 8. În eventualitatea puțin probabilă în care un eveniment a fost amânat/reprogramat din cauze ce nu țin strict de orgazinator, cumpărătorul are dreptul să participe la reprogramarea concertului/evenimentului în baza biletului deja achiziționat și emis în prealabil, dar fără să beneficieze de returnarea contravalorii acestuia.
 9. În cazul de Anulare a unui concert/eveniment din cauze ce țin strict de organizator, cumparatorul are dreptul să ceară înapoi contravaloarea biletului. Returnarea contravalorii cade în sarcina organizatorului și se va face direct sau prin intermediul firmelor de ticketing.
 10. Organizatorul are obligația de a comunica detaliile despre anularea/amânarea evenimentului și a modalităților de recuperare a contravalorii biletului după minimum 15 zile de la producerea nefericitului eveniment.
 11. Este interzis accesul cu:
 • sticle; mâncare sau băuturi de orice fel;
 • artificii, arme, obiecte periculoase;
 • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
 • aparate foto/video profesionale sau semiprofesionale (cu obiectiv detașabil);
 • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semiprofesionale;
 1. Organizatorii nu vor stoca si nu vor păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului!
 2. Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.
 3. Accesul in sala de spectacol se va face conform regulilor sanitare aflate in
 4. Refuzul prezentării documentelor la intrare in sala de spectacol , are ca urmare anularea de drept a biletelor și pierderea posibilității rambursării contravalorii biletelor.
 5. Odată cu achiziționarea biletelor , cumpărătorul a luat act de aceste regulii și se considera ACORDUL DAT pentru respectarea acestora

Încă o data ne cerem scuze pentru aceasta amânare și vă asiguram că depunem toate eforturile pentru a organiza concertul in cele mai bune și sigure condiții.

Vă rugăm să păstrați biletele intacte, ele raman valabile pentru data reprogramată in Dcembrie 2022, cand POP OPERA pentru un super show.

MTIME ENTERTAINMENT

Share This Event
Event Details
 • Days
  Hours
  Min
  Sec