Eduardo Guerrero

Selecteaza locurile

Eduardo Guerrero

Energie pură, dezlănțuită la Sala Palatului

Cel mai spectaculos dansator de flamenco al ultimului deceniu vine la București!!! Pe 26 mai, EDUARDO  GUERRERO aduce la Sala Palatului spectacolul FARO, care a reprezentat Spania la prima Expoziție Mondială din Orientul Mijlociu, EXPO 2020 Dubai.

Eduardo Guerrero González s-a născut în 1983 la Cádiz, în Andaluzia flamenco-ului, și a început să danseze pe când avea doar șase ani. A studiat balet clasic și dansul spaniol la Conservatorul de Dans din Cádiz,  iar apoi s-a perfecționat în dansul clasic și contemporan.

Rar se întâmplă ca aplauzele explozive ale spectatorilor să fie amplificate cu atâta entuziasm de critica de specialitate. Dar cu Eduardo Guerrero presa nu poate fi decât maxim elogioasă!

De Flamenco (Estela Zatania, 05.03.2015): „Eduardo Guerrero este unul dintre cei mai bine pregătiți dansatori de pe scena flamenco modernă. Combină forța, creativitatea, experiența și o pregătire excelentă (…). Cariera artistică și dansurile lui Eduardo Guerrero sunt de neprețuit.”

Corriere de la Sera (Valeria Crippa, 06.07.2016): „Guerrero este un artist pur, care posedă un instinct natural pentru scenă și un magnetism a cărui exuberanță histrionică dovedește, în contrabalans, spontaneitate. Guerrero este noul Joaquín Cortés? Este cu siguranță moștenitorul său cel mai direct, un dansator prodigios pentru tehnica sa născută din dorința de libertate coregrafică, care va traversa genuri, de la flamenco la dansul modern și înapoi.”

DeFlamenco.com (Estela Zatania, 03.11.2017): „Surprinzătorul Eduardo Guerrero. Acest Guerrero este un mare dansator, cu o măiestrie surprinzatoare a tehnicii, un corp făcut să danseze, brațe și picioare lungi, pe care le folosește în cel mai original mod, forță fizică și, mai presus de toate, o marcă proprie. Cu un stil geometric și unghiular, Eduardo Guerrero este cubismul al lui Picasso în mișcare.”

O-Ton – Kulturmagazin mit Charakter (Michael S. Zerban, 03.04.2018): „Nu foarte des poate fi văzut publicul de la Tanzhaus atât de plin de entuziasm așa cum a fost aseară. Guerrero a stat pe scenă bucurându-se de urale și a așteptat destul de mult pe scaun, urmărind furtuna pe care a provocat-o în fața lui.”

Biletele pot fi achiziționate atât la casa de bilete a Sălii Palatului, cât si online din rețelele: www.salapalatului.ro, www.eventim.ro, www.iabilet.ro, www.vivabilet.ro si www.entertix.ro

Share This Event
Event Details
  • Days
    Hours
    Min
    Sec