CRISTI MINCULESCU, VALTER & BORO – 40

CUMPĂRĂ BILETE

Selecteaza locurile

CRISTI MINCULESCU, VALTER & BORO 40

5 MARTIE 2022, ora 19.30, Sala Palatului

 

Societatea organizatoare anunta amanarea spectacolului concert “40 de ani – Cristi Minculescu, Valter si Boro” din 20 noiembrie 2021 de la Sala Palatului, pentru data de 5 martie 2022. Aceasta masura a fost luata independent de vointa noastra, datorita situatiei actuale pandemice si restrictiilor in vigoare ce nu ne permit desfasurarea spectacolului.

Biletele cumparate raman in continuare valabile pentru data reprogramarii.

Multumim pentru intelegere!

 

În data de 5 MARTIE 2022, Sala Palatului din București găzduiește un spectacol eveniment marcat de împlinirea a 40 de ani din momentul în care Cristi Minculescu, Valter & Boro și-au pus amprenta definitiv asupra fenomenului unic care avea să devină simbolul unei națiuni – “IRIS”.

         Aniversarea a 40 de ani de carieră este un milestone pe care nu îl puteam ignora. Atât publicul român, cât și cei trei sărbătoriți, aveau nevoie de o celebrare grandioasă așa cum va fi acest concert. Noi l-am conceput ca o punte între generații, un show special unde își dau întâlnire mari nume ale scenei muzicale românești și care va genera multă emoție”, ne-au declarat organizatorii evenimentului.

Vocea inconfundabilă și personalitatea electrizantă, asemenea marilor staruri rock internaționale, fac din Cristi Minculescu un simbol al muzicii românești.

Minunata rebeliune a interpretărilor sale, starea de libertate transmisă atâtor generații, mesajul nealterat al muzicii sale care ne face să trăim viața la maxim, sunt doar câteva ingrediente ale spiritului rock transmis de artist în peste 40 de ani de carieră.

Un frontman desăvârșit și un star prin excelență, Cristi Minculescu a schimbat pentru totdeauna muzica românească, fiind considerat regele nedetronat al rock-ului românesc.

          Sunt foarte fericit că putem sărbători un moment atât de important pentru noi împreună cu publicul fără de care nu am fi ajuns la performanțele pe care le avem, dar și alături de prieteni dragi, artiști desăvârșiți, alături de care abia așteptăm să urcăm pe scenă: Felicia Filip, Ștefan Bănică, Pacha Man, corul de copii „Cor cu dor”” – Cristi Minculescu.

Concertul aniversar va avea loc în data de 5 martie 2022, ora 19.30 la Sala Palatului din București, biletele putând fi achiziționate de la casa de bilete a Salii Palatului, precum si online pe vandbilete.ro, iabilet.ro, myticket.ro si entertix.ro, salapalatului.ro, eventim.ro, blt.ro

Concertul IRIS – Cristi Minculescu, Valter & Boro  a fost amanat pentru data de 5 martie 2022 datorita situatiei pandemice actuale si restrictiilor in vigoare impuse de catre Guvern.

In acest sens va putem oferi vouchere conf. OUG 174, in cazul in care nu mai doriti sa pastrati biletele achizitionate deja. Mai jos se regaseste textul din ordonanta de urgenta.

În conformitate cu Legea privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului 174/2020, voucherele emise vor putea fi folosite pentru accesul la alte evenimente organizate de acelasi organizator, într-un interval de 6 luni d la momentul ridicarii interdictiilor cu privire la organizarea de evenimente culturale. În cazul neutilizarii unui voucher, persoana care îl detine va putea obtine rambursarea valorii acestuia în termen de 90 de zile de la epuizarea termenului mentionat mai sus. (adica cumparatorii au timp sa solicite banii inapoi timp de 90 de zile dupa ce evenimentul are loc, adica dupa data de 5 Martie 2022).

Va multumim pentru intelegere!

Share This Event
Event Details
  • Days
    Hours
    Min
    Sec