Craciun Vienez cu Johann Strauss Ensemble si Russell McGregor

Selecteaza locurile

Prezentare

Cu o tradiție de peste 16 ani pe scenele din România, concertul „CRĂCIUN VIENEZ”, cel mai reprezentativ eveniment muzical al sărbătorilor de iarnă, va fi susținut de faimoasa orchestră Johann Strauss Ensemble condusă de charismaticul dirijor Russel McGregor, și va avea loc pe 22 decembrie, la Sala Palatului din Capitală, de la ora 20:00.

Cu un repertoriu unic alcătuit din lucrări de muzică clasică ce aparțin celor mai mari compozitori ai tuturor timpurilor, valsuri sau arii de operă celebre, sunetul tipic austriac, virtuozitatea muzicienilor și momentele fine de umor reprezintă garanția unui spectacol de neuitat.

Atracția concertelor susținute de orchestra austriacă se datorează și magnetismului lui Russel McGregor, dirijor și prim-solist, deținător al unei viori fabricate de Carlo Giuseppe Testore în anul 1697, “sora mai mică” a celebrei viole a lui Wolfgang Amadeus Mozart.

În acompaniamentul sau sub bagheta lui Russel McGregor, au performat vedete ale muzicii de operă, precum Luciano Pavarotti, Jose Carreras sau Ildiko Raimondi.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.salapalatului.ro si fizic la casieria Salii Palatului, in strada Ion Câmpineanu, nr. 28

Reguli de acces:

–   DUPĂ ORA 20:15 NU SE MAI PERMITE ACCESUL ÎN SALA DE SPECTACOL,

–  Vă rugăm să luați în considerare traficul rutier aglomerat și locurile  reduse de parcare,

–  După începerea spectacolului ACCESUL ESTE PERMIS DOAR IN PRIMELE 2 PAUZE DINTRE CANTECE iar locurile își pierd valabilitatea,

–  Copiii cu varsta mai mare de 7 ani plătesc bilet întreg.

–  CONTRAVALOAREA BILETELOR ACHIZITIONATE, NU SE RETURNEAZA si NU SE FAC EXCEPTII DECÂT CONFORM NORMELOR LEGALE!!!

–  Vă informăm să nu cumpărați bilete de pe site-ul VIAGOGO. Pe acest site biletele se vand la suprapret si nu este autorizat pentru a vinde bilete la concertele noastre. Cei ce achizitioneaza bilete

de pe alte site-uri decat cele autorizate de organizatori(salapalatului.ro, ticketnet.ro, bilet.ro sau iabilet.ro)isi asuma toate riscurile si nu vor avea acces in sala de spectacol.

–   Accesul in spatiul de spectacole se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Daca nu printati biletul, riscați sa nu puteți avea acces in sala de spectacol. 

–   Pentru a putea urmarii spectacolele artistilor dumneavoastră preferati, vă rugam sa respectati regulile pandemice in vigoare la momentul concertului !

VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!!