Constantin Enceanu – „Stai cu mine omule,sa-ti cant!”

Constantin Enceanu – Stai cu mine omule,sa-ti cant!

~ 35 de ani de cantec romanesc ~

~ 60 de ani de viata ~

Selecteaza locurile

Sala Palatului Bucuresti

6 Aprilie 2024 ora 19:00

Vedeta muzicii populare Constantin Enceanu își invită publicul la o dublă sărbătoare: pe 6 aprilie celebrul interpret de muzica populara aniversează 35 de ani de carieră și 60 de ani de viață, într-un spectacol de mare amploare, găzduit la Sala Palatului.  Concertul Stai cu mine, omule săţi cânt” va fi un regal ce va reuni soliști îndrăgiți din toate regiunile țării. 

Spectatorii se vor bucura de întâlnirea cu nume mari ale scenei româneşti: Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu, Ionuț Fulea, Viorica și Ioniță de la Clejani, Monica  Anghel, Marcel Pavel.  participarea extraordinară a Orchestrei Lăutarii din Chişinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros. Amfitrioana evenimentului va fi indragita prezentatoare TV Iuliana Tudor. 

Un simbol al muzicii populare olteneşti, cu o voce inconfundabilă, Constantin Enceanu este un adevărat păstrător şi continuator de folclor autentic românesc. Melodiile sale aduc bucurie publicului, iar piesele sale de referinţă îl situează în topurile muzicale de gen. Constantin Enceanu trăieşte pentru cântec şi pentru public, de aceea mesajul pieselor sale a ajuns de fiecare dată în sufletul admiratorilor.

 

Invitati: Steliana Sima, Mariana Ionescu Capitanesu, Ionut Fulea, Viorica si Ionita de la Clejani, Monica Anghel, Marcel Pavel + invitati surpriza.
Acompaniaza: Orchestra „Lautarii” din Chisinau

Dirijor: Nicolae Botgros

Prezinta: Iuliana Tudor

Event Details
  • Days
    Hours
    Min
    Sec