Chris Norman

CUMPĂRA BILETE

Selecteaza locurile

Chris Norman, cea mai populară voce a trupei Smokie, vine pe 6 noiembrie la București
După succesul concertului din 15 mai de la BT Arena din Cluj Napoca, Chris Norman va urca pe scena Sălii Palatului. Artistul britanic revine la București după 14 ani și promite un show cel puțin la fel de spectaculos ca cel de la Cluj.
BT Arena a fost sold out pentru concertul Chris Norman. 7.000 de spectatori au fredonat muzica fostului solist de la Smokie și au răspuns cu aplauze la salutul acestuia în limba română: “Bună seara, ce mai faci, bine”.
Spectacolul de la Cluj a fost deschis de Ovidiu Lipan Țăndărică și Paul Ciuci (fabrica de hituri Compact) și prezentat de Dan Negru, liderul audiențelor tv. Dan Negru a creat un moment special provocându-l pe Ovidiu Lipan Țăndărică sa cante la orice obiect. Țăndărică a primit ropote de aplauze și a ridicat sala în picioare după ce a cântat împreună cu publicul la un… scaun.
„Ne bucurăm că am reușit împreună cu nume mari ale muzicii românești și internaționale să realizăm acest spectacol grandios. Acest număr mare de bilete vândute reprezintă și faptul că publicul își dorește asemenea show-uri, așa că vă anunțăm oficial al doilea concert Chris Norman în București, la Sala Palatului, pe 6 noiembrie 2023, unde vă așteptăm cu drag. Ne așteptăm ca șii la București să avem public de toate vârstele, așa cum am avut și la Cluj, pentru că muzica bună nu are vârstă”, a declarat organizatorul evenimentului, Radu Groza.
Show-ul de la București va fi similar cu cel de la Cluj Napoca și îi va aduce pe scenă alături de Chris Norman pe  Geoff Carline – chitară, voce, Martina Walbeck – Keyboards, pian, voce, Axel Kowollik – bass, voce, Dorino Goldbrunner – tobe, Rachel Parga, chitară, voce.
Chris Norman a devenit celebru în anii ‘70, fiind primul solist al formației Smokie. Primul album, “Pass It Around”, a fost lansat în 1975, dar primul hit, “If You Think You Know How To Love Me” a venit abia un an mai târziu. Piesa a ajuns No1 în majoritatea țărilor europene. Au urmat hituri precum “Don’t Play Your Rock’n’roll To Me”, “I’ll Meet You At Midnight”, “Needles And Pins” sau “Living Next Door To Alice”.
Chris Norman a fost influențat încă din copilărie de muzicieni precum Elvis Presley, Little Richard, The Beatles, The Rolling Stones sau Bob Dylan. A debutat pe scenă la începutul anilor ‘70, dar succesul a venit alături de trupa Smokie. În 1978 a înregistrat un duet cu Suzi Quatro, “Stumblin’ In”, piesă ce avea să ajungă până pe locul 4 și dincolo de ocean, în Billboard Hot 100.
Anii ‘80 au venit cu oportunitatea unei cariere solo care a debutat cu un super hit, “Midnight Lady”. Piesa a fost un succes, s-a vândut în mai bine de 1 milion de exemplare, iar în Germania a stat 6 săptămâni pe primul loc. Au urmat piese precum “Some Hearts Are Diamonds” “Fearless Hearts” sau Broken Heroes”.
În 1994, Chris Norman a primit distincția „Starul video internațional al anului” de la CMT Europe pentru videoclipurile „Jealous Heart”, „The Growing Years” și „Red Hot Screaming Love”. În același an, Chris Norman a format o nouă trupă și a plecat în turneu pentru prima dată în ultimii șase ani.
Anii 2000 au venit cu participări la numeroase festivaluri și emisiuni de televiziune, cea mai cunoscută fiind “Comeback Show” de la televiziunea germană, unde a interpretat “Stumblin’ In” în duet cu C.C. Catch.
În  decembrie 2021, a lansat noul său album numit „Just A Man”, pe care l-a scris și înregistrat împreună cu vechiul său mentor și prieten Mike Chapman ca producător. Pe 4 noiembrie anul trecut, a lansat un nou album  intitulat Rediscovered Love Song. Pe disc sunt piese foarte cunoscute din repertoriul lui Eric Clapton, Bee Gees, Roy Orbison sau
Moody Blues, cântate în stilul inconfundabil al artistului britanic.
În perioada următoare, Chris Norman are anunțate concerte la Limassol (Cipru), Basel (Elveția), Munchen (Germania) sau Treungen (Norvegia).
Dacă vrei să simți vibe-ul muzicii de calitate și să cânți cu noi hituri precum “Living Next Door To Alice”, “Mexican Girl”, “Stumblin’ In”, “I’ll Meet You At Midnight” sau “Midnight Lady”, te așteptăm pe 15 iunie 2023 la BT Arena din Cluj Napoca.
”Chris Norman este un artist genial, cu o voce inconfundabilă, iar românii îl iubesc și îi fredonează piesele, indiferent de vârstă. Un concert la Cluj vine ca un regal pentru amatorii de muzică bună, amatorii de muzică de mare calitate, iar, după cum bine știți, de când eu activez în domeniul artistic, mereu am fost promotorul valorii. Chris Norman este un simbol pentru o generație și un model pentru artiștii care au urcat pe scenă în anii în care au urmat. Piesele lui sunt nemuritoare. Noi, organizatorii, am pregătit deja surprize speciale, de aceea, spun, încă de pe acum, că acest concert va fi unul unic, de neuitat”, a declarat managerul Radu Groza, organizatorul concertului Chris Norman în România.
Un concert recomandat de Europa FM.
Event Details
  • Days
    Hours
    Min
    Sec