Bonnie Tyler

CUMPĂRA BILETE
28 februarie 2024, ora 19:00

Nu mai sunt bilete disponibile pentru acest eveniment!

Comunicat de presă

Concertul Bonnie Tyler de pe 16 noiembrie de la Sala Palatului, reprogramat pentru 28 februarie 2024

București, 7 noiembrie – Celebra artistă britanică Bonnie Tyler a fost nevoită să-și anuleze, din motive medicale, turneul „40 years, Total Eclipse of the Heart”, si implicit spectacolul de la Bucuresti, programat pe 16 noiembrie 2023, la Sala Palatului. Concertul vedetei galeze (pe numele său real Gaynor Sullivan, născută Hopkins) va fi reprogramat pentru 28 februarie 2024, tot la Sala Palatului, deoarece Bonnie Tyler trebuie să se opereze la genunchi, biletele achiziționate până în prezent la concertul programat săptămâna viitoare rămânând valabile pentru show-ul de anul viitor.

Într-o postare de pe contul său de Facebook, artista a anunțat: „pentru fanii mei din România. Îmi pare deosebit de rău, dar, din motive medicale, sunt nevoită să amân concertul meu de la Sala Palatului din București, programat pe 16 noiembrie. Concertul va avea loc pe 28 februarie 2024. Biletele voastre pentru concertul din noiembrie vor fi valabile pentru noua dată și abia aștept să vă văd pe toți!”.

Conform unui document medical eliberat de Sancta Maria Hospital din Swansea și trimis de managementul artistei către organizatorii concertului din România, Gaynor Sullivan va suferi săptămâna aceasta o intervenție chirurgicală la genunchi, artista având nevoie de o recuperare într-un interval de la două până la patru săptămâni.

Una dintre cele mai bune voci ale anilor ’70 – ’80, cu un timbru inconfundabil, Bonnie Tyler e interpreta unor hituri care i-au adus o celebritate mondială, precum „Total Eclipse of the Heart”, single care s-a vândut pe glob în șase milioane de exemplare și a fost certificat aur în SUA de Recording Industry Association of America (RIAA). Ca recunoaștere a serviciilor aduse muzicii, artista a fost distinsă cu titlul de Membru al Ordinului Imperiului britanic.

Event Details
  • Days
    Hours
    Min
    Sec