ALBANO & ROMINA POWER

COMUNICAT DE PRESA

Din cauza prelungirii stării de alertă sanitară în Europa și țara noastră Romania, restrictiilor in vigoare (accesul limitat 50% si numai a persoanelor vaccinate si celor care au trecut prin boala) realizarea turneului europen inclusiv spectacolelor din Bucuresti si Cluj Napoca, de comun acord productia, organizatorii si  artistii Al Bano și Romina Power  au decis de comun să amânăm cele două concerte programate la București și Cluj Napoca pe 11 și 13 noiembrie 2021. Acestea vor avea loc, în aceleași săli, pe 11 noiembrie 2022 la București (Sala Palatului) și pe 13 noiembrie 2022 la Cluj Napoca (BT Arena).

Am sperat că evenimentele artistice vor putea să se desfășoare anul acesta, dar din păcate în situația existentă nu putem garanta siguranța sanitară a artiștilor si a echipelor tehnice. Decizia de amânare a concertelor a fost luată și pentru a respecta legile și hotărârile în vigoare privind sănătatea publicului și a organizatorilor acestora.

Biletele vândute pentru concertele din 2021 rămân valabile pentru cele din 2022, alternativ, spectatorii au dreptul de a solicita un schimb cu un vaucher de aceeași sumă pentru a fi utilizat pentru evenimente / spectacole ale producției noastre.

În așteptare, vă trimitem salutări sincere.

MTime Entertainment

Selecteaza locurile

Bilete concert Al Bano & Romina Power la Sala Palatului

 • VIP – 390 lei
 • Categoria 1 – 350 lei
 • Categoria 2 – 270 lei
 • Categoria 3 – 210 lei
 • Categoria 4 – 170 lei
 • Categoria 5 – 110 lei

Al Bano și Romina Power alcătuiesc unul dintre cele mai faimoase duo-uri din muzica internațională. Au devenit cunoscuți datorită unor hit-uri precum „Felicita”, „Sempre sempre”, „Nostalgia Canaglia” sau „Liberta”, însă în ciuda succesului fulminant, cei doi s-au despărțit la sfârșitul anilor ’90. După două decenii însă, revenirea neașteptată a cuplului italian Al Bano – Romina Power a fost vestea care a pus zâmbetul pe buzele fanilor. Nimeni nu a crezut că în urma despărțirii furtunoase ar putea urma o împăcare, dar la inițiativa Rominei, cei doi formează din nou o pereche pe scenă.

Detalii
 • Zile
  Ore
  Minute
  Secunde
Distribuie acest eveniment

Suntem în asentimentul publicului nostru și încercăm să răspundem tuturor nevoilor dumneavoastră, de aceea vă aducem la cunoștință faptul că Sala Palatului nu are calitatea de organizator al evenimentelor, ci doar este gazda acestora și acționează doar în limitele permise de organizatorii evenimentelor, nu ia decizii cu privire la anularea sau reprogramarea evenimentelor, nici cu privire la returnarea contravalorii biletelor de acces.

Denumirea entității juridice organizatoare este menționată pe biletul de acces la respectivele evenimente.