PREMIERA DE GALĂ – NASTY

NASTY

CUMPĂRĂ BILETE

Selecteaza locurile

PREMIERA DE GALĂ
Participă: Ilie Năstase, Ion Țiriac, echipa filmului și alți invitați speciali

Viața și cariera primului număr 1 din istoria clasamentului ATP, ILIE NĂSTASE, controversele care l-au înconjurat, dar și amprenta pe care a lăsat-o asupra lumii tenisului sunt subiectul documentarului NASTY, care va avea premiera pe 16 aprilie, la Sala Palatului.

1972 a fost un an esențial pentru Ilie Năstase: a câștigat primul său US Open și a ajuns în finala Cupei Davis și a Wimbledonului, devenind primul jucător din istorie clasat în fruntea clasamentului ATP. Prin imagini de arhivă fascinante și interviuri exclusive cu nume mari din lumea sportivă, documentarul explorează personalitatea sa complexă, momentele de glorie, controversele care i-au marcat cariera și impactul avut asupra tenisului. Fermecător și generos, dar în egală măsură provocator și excentric, Mr. Nice’n’Nasty a scurtcircuitat standardele rigide după care funcționa sportul alb în anii ’70, devenind primul său rockstar autentic.

Îmbinând imagini de arhivă extraordinare și interviuri cu unii dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume, precum Rafael Nadal, Björn Borg, Jimmy Connors, Nadia Comăneci sau Boris BeckerNASTY spune povestea unui personaj unic.

Event Details
  • Days
    Hours
    Min
    Sec