POTCOAVA DE AUR

Selecteaza locurile

Comunicat de presă

Noroc Media S.R.L organiztorul concertului ”POTCOAVA DE AUR” amânat din data de 30 aprilie, 8 octombrie 2020 și 4 octombrie 2021, informează publicul că concertul se va desfășura în data de  18 NOIEMBRIE 2021 ora 19.00 la ”Sala Palatului” din București.

– Din cauza măsurilor de siguranță luate de Guvernul Romaniei, în contextul încercării de a stopa răspândirea pandemiei de COVID-19, concertul se va desfășura în coniții de 70% din capacitatea sălii de spectacol respectînd toate măsurile de siguranță.

În acest context anunțăm toți deținătorii de bilete că biletele procurate anterior rămân valabile și că unele dintre locuri vor fi reorganizte pe aceiași categorie, fiecare modificare în parte fiind anunțată de către organizator.

Spectacolul „Potcoava de Aur” se desfășoară anual la Palatul National “Nicolae Sulac” din Chișinau, începand cu anul 2006, și are numeroși admiratori în toată țara Românească.

Ne propunem ca, începând cu acestă ediție, Gala “ Potcoava de Aur” la București să devină o tradiție, o punte pentru românii de pretutindeni, un mijoc de perpetuare a schimburilor culturale și de promovare a valorilor culturii românești.

– În perioada imediat următoare vom informa publicul cu referire la programul artistic și numele artiștilor care vor evolua în spectacol, n-o să vă dezamăgim.

Vă mulțumim!

Detalii
  • Zile
    Ore
    Minute
    Secunde
Distribuie acest eveniment