Calendar evenimente

IN ATENTIA TUTUROR SPECTATORILOR

ACCESUL ÎN SALA DE SPECTACOL

Spectacolele încep cu promptitudine la ora menționată, astfel încât vă rugăm să alocați timp suficient pentru drum, parcare, acces, lăsarea hainelor la garderobă, și orice alte activităti ce premerg participarea la spectacol în sine, în scopul intrării în sala de spectacole înainte de începerea actului artistic.

  • -Accesul publicului in sala este permis cu maxim 1 ora inainte de începerea spectacolului, aşa cum apare aceasta tipărită pe bilet.

  • -Accesul publicului după ora de începere a spectacolului, aşa cum apare tipărită pe bilet, nu este permis, cu excepţia spectacolelor cu pauză, in cazul acestora, accesul poate fi făcut pe durata pauzei.

  • -Usile de acces in sala se vor inchide la ora inceperii spectacolului.

  • -Neprezentarea la timp în scopul intrării în sala de spectacole, nu dă dreptul la rambursarea biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară.

-Stimati spectatori, din respect pentru artisti si pentru a evita eventualele situatii neplacute, va rugam sa fiti punctuali !

 _______________________________________________________________________________

 

URMATORUL EVENIMENT PROGRAMAT

_______________________________________________________________________________

 

SCOTT BRADLEE’S POSTMODERN JUKEBOX

Spectacol
Data: 29 Martie 2017 20:00

Locul: Sala Palatului  |  Oraș: București, România

Trupa Postmodern Jukebox revine la Bucuresti

Bucuresti, 28 septembrie 2016 – Postmodern Jukebox revine in Romania pe 29 martie 2017, la Sala Palatului. Trupa promite din nou un show presarat cu hituri pop contemporane reinterpretate in stil vintage, cu parfumul secolului trecut. Organizator: Events. 

Postmodern Jukebox pleaca in turneul european din 2017. Primul show este programat pe 27 februarie in Marea Britanie. Dupa un spectacol excelent in Romania in primavara lui 2016, cand au ridicat mii de fani in picioare, membrii trupei au fost incantati sa accepte din nou invitatia Events pentru un alt concert in martie 2017, la Bucuresti. Noul turneu vine ca o continuare fireasca a celui din 2016, care s-a desfasurat cu casa inchisa prin toata Europa. “Cei de la Postmodern Jukebox sunt, fara exagerare, un suces postmodernist, reusind sa isi extinda succesul din online in lumea reala, cu turnee peste tot in jurul lumii, pentru mii de fani, al caror numar este in continua crestere.” Buffalo News

Acum cu o componenta de peste 70 de membri, trupa Postmodern Jukebox are in palmares un canal de Youtube cu 500 de milioane de vizualizari si 2 milioane de abonati. Au cantat la “Good Morning America”, au spart topurile Billboard si iTunes, au sustinut sute de spectacole cu casa inchisa in toata lumea. Au facut senzatie pe Youtube atunci cand coverul lor do-woop "We Can't Stop" (Miley Cyrus) a adunat peste 16 milioane de vizualizari. Varianta lor la “Creep”, piesa celor de la Radiohead, a intrat in topul People al celor mai bune coveruri virale din 2015. Laureata Grammy, Lorde, i-a laudat pentru al lor “Royals”, cu 16 milioane de vizualizari pe Youtube, spunand ca este coverul sau favorit. Trupa a urcat pe scena MTV UK de curand, cu un cover in stilul anilor ’30 dupa piesa interpretei Elle King, “Ex’s & Oh’s”. Puteti urmari show-ul aici.

La fel ca popularele lor videoclipuri, fiecare melodie live Postmodern Jukebox e o punte de legatura intre generatii, cu piese fresh cu un sound familiar. Un spectacol de neratat, irezistibil pentru toate varstele!

In functie de distanta fata de scena, biletele la concertul de la Sala Palatului costa 120 lei, 150 lei, 180 lei, 220 lei, 350 lei - VIP, 550 lei - SILVER VIP (loc VIP, afisul turneului in editie limitata), 750 lei - GOLDEN VIP (loc VIP, badge VIP, acces Meet&Greet dupa spectacol, afisul turneului in editie limitata). PRESALE: in perioada 28 septembrie – 12 octombrie, toate biletele, mai putin VIP, SILVER VIP, GOLDEN VIP, sunt disponibile la pret promotional redus, astfel: 108 lei, 135 lei, 162 lei sau 198 lei, in functie de distanta fata de scena. Biletele se pot cumpara incepand de astazi, 28 septembrie, online pe www.eventim.ro sau prin reteaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, hipermarketurile Carrefour si benzinariile OMV). 

 

Adresă
Sala Palatului, Strada Ion Câmpineanu 28
București 010039, România

 

Hartă


 

Toate datele


Date: 29 Martie 2017 20:00