Calendar evenimente

IN ATENTIA TUTUROR SPECTATORILOR

ACCESUL ÎN SALA DE SPECTACOL

Spectacolele încep cu promptitudine la ora menționată, astfel încât vă rugăm să alocați timp suficient pentru drum, parcare, acces, lăsarea hainelor la garderobă, și orice alte activităti ce premerg participarea la spectacol în sine, în scopul intrării în sala de spectacole înainte de începerea actului artistic.

  • -Accesul publicului in sala este permis cu maxim 1 ora inainte de începerea spectacolului, aşa cum apare aceasta tipărită pe bilet.

  • -Accesul publicului după ora de începere a spectacolului, aşa cum apare tipărită pe bilet, nu este permis, cu excepţia spectacolelor cu pauză, in cazul acestora, accesul poate fi făcut pe durata pauzei.

  • -Usile de acces in sala se vor inchide la ora inceperii spectacolului.

  • -Neprezentarea la timp în scopul intrării în sala de spectacole, nu dă dreptul la rambursarea biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară.

-Stimati spectatori, din respect pentru artisti si pentru a evita eventualele situatii neplacute, va rugam sa fiti punctuali !

 _______________________________________________________________________________

 

URMATORUL EVENIMENT PROGRAMAT

_______________________________________________________________________________

 

THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW

Spectacol
Data: Sâmbătă, 5 Mai, 2018 20:00

Locul: Sala Palatului  |  Oraș: București, România

THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW – ROMANIA

BUCURESTI | 5 MAI 2018

Marcel Avram, East European Production si D&D East Entertainment prezinta, in premiera, in Romania, THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW 2018, live la Bucuresti – Sala Palatului, pe 5 mai 2018.

The Australian Pink Floyd este o trupa de rock progresiv si psihedelic, care si-a dedicat intreaga activitate muzicala trupei Pink Floyd.

            Infiintata in urma cu 30 de ani, in Adelaide - Australia, The Australian Pink Floyd a sustinut de-a lungul timpului show-uri memorabile in peste 35 de tari de pe tot mapamondul, la care au asistat mai mult de 4 milioane de spectatori.

            In prezent, trupa are in componenta 11 membri, dintre care 3 sunt cei mai longevivi si chiar fondatori: Steve Mac - vocal si chitară, Colin Wilson – chitară bass si vocal si Jason Sawford – clape.

            Show-ul pus in scena de The Australian Pink Floyd este unul inspirat din cele realizate de Pink Floyd si se bazeaza pe lumini, animatii si stereograme laser 3D, care sa impresioneze publicul spectator. De altfel, este prima trupa din lume care a introdus, in 2011, stereogramele 3D in show-uri.

Odata cu aniversarea de 30 de ani, The Australian Pink Floyd Show 2018 ofera ocazia fanilor romani sa se bucure de muzica celebrei trupe Pink Floyd intr-un spectacol unic.

Un eveniment prezentat de Marcel Avram, East European Production si D&D East Entertainment

 

Adresă
Strada Ion Câmpineanu 28
București 010039, România

 

Hartă


 

Toate datele


Date: Sâmbătă, 5 Mai, 2018 20:00