build free music site

Calendar evenimente

March 2018
Lun Ma Mie Joi Vi Sam Dum
01
02
04
05
07
09
10
12
13
14
19
20
22
28
29

IN ATENTIA TUTUROR SPECTATORILOR

ACCESUL ÎN SALA DE SPECTACOL

Spectacolele încep cu promptitudine la ora menționată, astfel încât vă rugăm să alocați timp suficient pentru drum, parcare, acces, lăsarea hainelor la garderobă, și orice alte activităti ce premerg participarea la spectacol în sine, în scopul intrării în sala de spectacole înainte de începerea actului artistic.

  • -Accesul publicului in sala este permis cu maxim 1 ora inainte de începerea spectacolului, aşa cum apare aceasta tipărită pe bilet.

  • -Accesul publicului după ora de începere a spectacolului, aşa cum apare tipărită pe bilet, nu este permis, cu excepţia spectacolelor cu pauză, in cazul acestora, accesul poate fi făcut pe durata pauzei.

  • -Usile de acces in sala se vor inchide la ora inceperii spectacolului.

  • -Neprezentarea la timp în scopul intrării în sala de spectacole, nu dă dreptul la rambursarea biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară.

-Stimati spectatori, din respect pentru artisti si pentru a evita eventualele situatii neplacute, va rugam sa fiti punctuali !

 _______________________________________________________________________________

 

URMATORUL EVENIMENT PROGRAMAT

_______________________________________________________________________________

 

RIUF - THE ROMANIAN INTERNATIONAL UNIVERSITY FAIR

Expozitie
 Registration Closed
Data: Duminică, 18 Martie, 2018 10:00 - 15:00

Locul: Sala Palatului  |  Oraș: București, România

Vino la cel mai mare eveniment educațional

DIN EUROPA DE SUD-EST

Romanian International University Fair - RIUF este cel mai mare eveniment educational din Sudul si Estul Europei. Anual, peste 150 de institutii educationale, din peste 15 de tari, vin sa interactioneze direct cu tinerii romani interesati de studii.    

Mii de elevi de liceu si studenti au plecat la studii in strainatate, in perioada 2005 - 2017. O mare parte din ei au obtinut toate informatiile necesare realizarii procesului de aplicare dupa ce au venit la RIUF si au discutat cu reprezentantii universitatilor de care erau interesati. Cei peste 13.000 de vizitatori asteptati la Editia de Primavara RIUF 2018 se vor alatura celor peste 200.000 de vizitatori care au venit la cele 20 de editii anterioare RIUF.

Editia a XXII-a a targului international de universitati RIUF reuneste, in Bucuresti, universitati din Romania si din strainatate, precum si scoli de limbi straine sau ONG-uri studentesti, pentru a le oferi vizitatorilor o perspectiva completa asupra oportunitatilor educationale pe care le pot accesa.

Poti ramane la curent cu ultimele noutati despre eveniment pe pagina noastra de Facebook si pe pagina evenimentului.

 

Adresă
Strada Ion Câmpineanu 28
București 010039, România

 

Hartă


 

Toate datele


Eveniment: Duminică, 18 Martie, 2018 10:00 - 15:00