Calendar evenimente

IN ATENTIA TUTUROR SPECTATORILOR

ACCESUL ÎN SALA DE SPECTACOL

Spectacolele încep cu promptitudine la ora menționată, astfel încât vă rugăm să alocați timp suficient pentru drum, parcare, acces, lăsarea hainelor la garderobă, și orice alte activităti ce premerg participarea la spectacol în sine, în scopul intrării în sala de spectacole înainte de începerea actului artistic.

  • -Accesul publicului in sala este permis cu maxim 1 ora inainte de începerea spectacolului, aşa cum apare aceasta tipărită pe bilet.

  • -Accesul publicului după ora de începere a spectacolului, aşa cum apare tipărită pe bilet, nu este permis, cu excepţia spectacolelor cu pauză, in cazul acestora, accesul poate fi făcut pe durata pauzei.

  • -Usile de acces in sala se vor inchide la ora inceperii spectacolului.

  • -Neprezentarea la timp în scopul intrării în sala de spectacole, nu dă dreptul la rambursarea biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară.

-Stimati spectatori, din respect pentru artisti si pentru a evita eventualele situatii neplacute, va rugam sa fiti punctuali !

 _______________________________________________________________________________

 

URMATORUL EVENIMENT PROGRAMAT

_______________________________________________________________________________

 

JUKEBOX

Spectacol
Data: Miercuri, 16 Mai, 2018 20:00

Locul: Sala Palatului  |  Oraș: București, România

Trupa Postmodern Jukebox revine la București

 Events anunță că Postmodern Jukebox revin în România anul viitor, miercuri, 16 mai 2018, la Sala Palatului, începând cu orele 20.00. Trupa promite un show-maraton plin de hituri pop contemporane reinterpretate în cheie vintage, în stilul secolului trecut. După spectacol, fanii se pot întâlni și pot face poze cu membrii trupei în cadrul sesiunii Meet&Greet.

Plecați în turneul european din 2017, Postmodern Jukebox au avut primul show programat pe 27 februarie în Marea Britanie. După un show excepțional în România, în primăvara lui 2017, când au ridicat sala în picioare, membrii trupei au acceptat din nou invitația Events pentru un alt concert în 2018, la București. Turneul de anul viitor vine ca o continuare firească a celui din 2017, desfășurat cu casa închisă în toată Europa.

Postmodern Jukebox sunt, fără exagerare, un suces postmodernist, reușind să își extindă succesul din online în lumea reală, cu turnee peste tot în lume, pentru mii și mii de fani, al căror număr e în continuă creștere.” Buffalo News

Cu o componență de peste 70 de membri, Postmodern Jukebox are un canal de Youtube cu 500 de milioane de vizualizări și aproape 3 milioane de abonați. Au cântat la “Good Morning America”, au spulberat topurile Billboard și platforme precum iTunes, au susținut sute de spectacole cu casa închisă în lumea întreagă. Au făcut senzație pe Youtube atunci când coverul lor do-woop "We Can't Stop" (Miley Cyrus) a adunat peste 16 milioane de vizualizări. Varianta lor a hit-ului “Creep”, a celor de la Radiohead, a intrat în topul People al celor mai bune coveruri virale din 2015. Laureata Grammy, Lorde, i-a lăudat pentru al lor “Royals”, cu 16 milioane de vizualizări pe Youtube, spunând că este coverul său favorit. Trupa a urcat pe scena MTV UK de curând, cu un cover în stilul anilor ’30 dupa piesa interpretei Elle King, “Ex’s & Oh’s”. Show-ul poate fi urmarit aici.

La fel ca videoclipurile lor extrem de populare, fiecare melodie live a celor de la Postmodern Jukebox e o punte de legătură între generații, cu piese fresh cu un sound familiar. Un spectacol de neratat, irezistibil pentru toate vârstele.

În funcție de distanța față de scenă, biletele la concertul de la Sala Palatului costă 120 lei, 140 lei, 170 lei 200 si respectiv 240 lei. Aceste preturi sunt valabile incepand din data de 8 octombrie 2017.

EXTRA Pachetul Postmodern Jukebox Gold VIP, in valoare de 431 lei, oferă accesul la sesiunea de Meet&Greet cu artiștii, după spectacol, precum și afișul turneului în ediție limitată și ecuson VIP pentru accesul în culise după spectacol. EXTRA pachetul e valabil numai însțit de un bilet la spectacolul Postmodern Jukebox din ziua de 16 mai 2018.

 

Adresă
Strada Ion Câmpineanu 28
București 010039, România

 

Hartă


 

Toate datele


Date: Miercuri, 16 Mai, 2018 20:00