build free music site

Calendar evenimente

IN ATENTIA TUTUROR SPECTATORILOR

ACCESUL ÎN SALA DE SPECTACOL

Spectacolele încep cu promptitudine la ora menționată, astfel încât vă rugăm să alocați timp suficient pentru drum, parcare, acces, lăsarea hainelor la garderobă, și orice alte activităti ce premerg participarea la spectacol în sine, în scopul intrării în sala de spectacole înainte de începerea actului artistic.

  • -Accesul publicului in sala este permis cu maxim 1 ora inainte de începerea spectacolului, aşa cum apare aceasta tipărită pe bilet.

  • -Accesul publicului după ora de începere a spectacolului, aşa cum apare tipărită pe bilet, nu este permis, cu excepţia spectacolelor cu pauză, in cazul acestora, accesul poate fi făcut pe durata pauzei.

  • -Usile de acces in sala se vor inchide la ora inceperii spectacolului.

  • -Neprezentarea la timp în scopul intrării în sala de spectacole, nu dă dreptul la rambursarea biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară.

-Stimati spectatori, din respect pentru artisti si pentru a evita eventualele situatii neplacute, va rugam sa fiti punctuali !

 _______________________________________________________________________________

 

URMATORUL EVENIMENT PROGRAMAT

_______________________________________________________________________________

 

CRISTIAN POMOHACI - „INTRE CER SI PAMANT” - SPECTACOL ANULAT

Spectacol
Data: Miercuri, 11 Octombrie, 2017 19:30

Locul: Sala Palatului  |  Oraș: București, România

Din motive obiective, independente de vointa organizatorului de spectacole, evenimentul “Intre cer si paman!”, programat a se desfasura la Sala Palatului, in data de 11 octombrie 2017 a fost anulat. Contravaloarea biletelor va putea fi recuperata de la punctele de vanzare de unde au fost achizitionate, respectiv Agentia de bilete “Sala Palatului” si reteaua Eventim. Va multumim si ne cerem scuze pentru neplacerea creata.

 

Adresă
Strada Ion Câmpineanu 28
București 010039, România

 

Hartă


 

Toate datele


Date: Miercuri, 11 Octombrie, 2017 19:30