build free music site

Calendar evenimente

IN ATENTIA TUTUROR SPECTATORILOR

ACCESUL ÎN SALA DE SPECTACOL

Spectacolele încep cu promptitudine la ora menționată, astfel încât vă rugăm să alocați timp suficient pentru drum, parcare, acces, lăsarea hainelor la garderobă, și orice alte activităti ce premerg participarea la spectacol în sine, în scopul intrării în sala de spectacole înainte de începerea actului artistic.

  • -Accesul publicului in sala este permis cu maxim 1 ora inainte de începerea spectacolului, aşa cum apare aceasta tipărită pe bilet.

  • -Accesul publicului după ora de începere a spectacolului, aşa cum apare tipărită pe bilet, nu este permis, cu excepţia spectacolelor cu pauză, in cazul acestora, accesul poate fi făcut pe durata pauzei.

  • -Usile de acces in sala se vor inchide la ora inceperii spectacolului.

  • -Neprezentarea la timp în scopul intrării în sala de spectacole, nu dă dreptul la rambursarea biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară.

-Stimati spectatori, din respect pentru artisti si pentru a evita eventualele situatii neplacute, va rugam sa fiti punctuali !

 _______________________________________________________________________________

 

URMATORUL EVENIMENT PROGRAMAT

_______________________________________________________________________________

 

ORCHESTRA NATIONALA ELECTRECORD-REPROGRAMAT

Spectacol
 Registration Closed
Data: Vineri, 19 Mai, 2017 19:00

Locul: Sala Palatului  |  Oraș: București, România

"Va aducem la cunostinta  Concertul "Orchestra Nationala Electrecord si Invitatii Sai" din data de 19 mai 2017 se va reprograma pentru o data care va fi anuntata in scurt timp. Biletele vandute raman valabile! Cei care doresc sa isi recupereze suma aferenta biletelor cumparate o pot face NUMAI la punctul de vanzare de unde au fost achizitionate. Evenimentul va fi dedicat exclusiv muzicii populare, se va derula sub bagheta dirijorului Marin Alexandru si a directorului artistic Ionica Minune. Spectacolul reprezinta un moment special, cand doua entitati, cu un bogat istoric artistic in domeniul folclorului Romanesc, se intalnesc pe scena Salii Palatului, unindu-si experientele, pentru a va oferi un spectacol pe cat de plin de istorie muzicala pe atat de fresh si adaptat dorintelor publicului: Emisiunea "Tezaur Folcloric" a Televiziunii Romane si Orchestra Nationala Electrecord. Relansarea Orchestrei Nationale Electrecord intr-un nou format aduce mai multa calitate, mai multi profesionisti de calibru reuniti sub acelasi brand, istoria muzicala reinventandu-se. Informatii actualizate se vor difuza pe pagina de facebook a Royal Studio Production."

 

Adresă
Strada Ion Câmpineanu 28
București 010039, România

 

Hartă


 

Toate datele


Date: Vineri, 19 Mai, 2017 19:00