Calendar evenimente

IN ATENTIA TUTUROR SPECTATORILOR

ACCESUL ÎN SALA DE SPECTACOL

Spectacolele încep cu promptitudine la ora menționată, astfel încât vă rugăm să alocați timp suficient pentru drum, parcare, acces, lăsarea hainelor la garderobă, și orice alte activităti ce premerg participarea la spectacol în sine, în scopul intrării în sala de spectacole înainte de începerea actului artistic.

  • -Accesul publicului in sala este permis cu maxim 1 ora inainte de începerea spectacolului, aşa cum apare aceasta tipărită pe bilet.

  • -Accesul publicului după ora de începere a spectacolului, aşa cum apare tipărită pe bilet, nu este permis, cu excepţia spectacolelor cu pauză, in cazul acestora, accesul poate fi făcut pe durata pauzei.

  • -Usile de acces in sala se vor inchide la ora inceperii spectacolului.

  • -Neprezentarea la timp în scopul intrării în sala de spectacole, nu dă dreptul la rambursarea biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară.

-Stimati spectatori, din respect pentru artisti si pentru a evita eventualele situatii neplacute, va rugam sa fiti punctuali !

 _______________________________________________________________________________

 

URMATORUL EVENIMENT PROGRAMAT

_______________________________________________________________________________

 

DAMIAN & BROTHERS PREZINTA GYPSY ROCK - CHANGE OR DIE

Spectacol
Data: Vineri, 31 Martie, 2017 20:00

Locul: Sala Palatului  |  Oraș: București, România

Concert aniversar 10 ani Damian & Brothers pe 31 martie, la Sala Palatului!

Damian & Brothers va concerta, alaturi de invitati speciali, pe 31 martie, la Sala Palatului, incepand cu ora 20:00. Artistul a ales sa sarbatoreasca 10 ani de la infiintarea trupei, precum si ziua de nastere acolo unde se simte cel mai bine, pe scena, alaturi de muzicieni. 

La 10 de la infiintare si la 7 ani de la ultimul concert, Damian & Brothers revine la Sala Palatului pentru un ultim show, ce va oferi publicului oportunitatea de a asculta in varianta live cel mai recent album al artistului, Gypsy Rock (Change or Die).

Cei care vor alege sa isi petreaca seara de 31 martie alaturi de Damian si trupa sa, vor avea o singura sansa de a participa la prestatia pe care artistul o va sustine live, in aceasta formula. Alaturi de Smiley, Loredana, Lora, Alina Eremia, Grasu XXL, Cristina Balan, Damian ii va ave invitati si pe Stefan Banica, Nicole Cherry, Feli, Cornel Ilie, Connect-R.

Show-ul pe care Damian l-a conceput pentru seara in care isi sarbatoreste si ziua de nastere alaturi de public, la Sala Palatului, va fi unul ce strange laolalta unele dintre cele mai mari nume ale industriei muzicale autohtone. 

Stefan Banica este un artist ce nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind sinonim cu succesul. Este singurul cantaret roman care a avut 7 concerte in 7 seri consecutive la Sala Palatului, un record unic in industria muzicala din Romania. 

Nicole Cherry a cucerit publicul cu “Memories” si inca de atunci nu s-a dezlipit de topurile muzicale. Artista are un stil inconfundabil, iar influentele reggae au devenit deja reprezentative pentru ea.

Cornel Ilie, vocea trupei Vunk, este obisnuit cu numeroase concerte in fata a mii de spectatori. Sala Palatului si Sala Polivalenta sunt printre locatiile in care show-urile exceptionale ale trupei Vunk au scris o fila din istoria muzicii romanesti, prin concepte inedite si interpretari live memorabile. 

Connect-R este cel care a schimbat trendul muzical din Romania prin hitul “Vara nu dorm”. Show-urile explozive sunt cartea de vizita a artistului, iar productiile muzicale pe care le-a facut, de-a lungul timpului, au propulsat numerosi artisti din Romania.

Feli a ajuns pe primele locuri in topurile muzicale din Romania chiar cu single-ul de debut: „Cine te crezi?”, piesa care i-a adus in 2015 si prima nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards. Vocea extraordinara a lui Feli a fost remarcata chiar si de Charles Aznavour, dupa ce aceasta a inregistrat un cover in limba spaniola a celebrei piese „La Boheme”. 

Publicul poate intra in atmosfera show-ului Gypsy Rock (Change or Die), accesand canalul YouTube alMediaPro Music unde poate asculta integral albumul cu acelasi nume:http://umusic.ly/GypsyRockYouTube

31 martie 2017, o zi ce trebuie marcata in calendar pentrun singurul show marca Damian & Brothers, o sarbatoare de neuitat, la Sala Palatului!

 

Adresă
Strada Ion Câmpineanu 28
București 010039, România

 

Hartă


 

Toate datele


Date: Vineri, 31 Martie, 2017 20:00