6

Calendar evenimente

April 2017
Lun Ma Mie Joi Vi Sam Dum
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
28
29
30

IN ATENTIA TUTUROR SPECTATORILOR

ACCESUL ÎN SALA DE SPECTACOL

Spectacolele încep cu promptitudine la ora menționată, astfel încât vă rugăm să alocați timp suficient pentru drum, parcare, acces, lăsarea hainelor la garderobă, și orice alte activităti ce premerg participarea la spectacol în sine, în scopul intrării în sala de spectacole înainte de începerea actului artistic.

  • -Accesul publicului in sala este permis cu maxim 1 ora inainte de începerea spectacolului, aşa cum apare aceasta tipărită pe bilet.

  • -Accesul publicului după ora de începere a spectacolului, aşa cum apare tipărită pe bilet, nu este permis, cu excepţia spectacolelor cu pauză, in cazul acestora, accesul poate fi făcut pe durata pauzei.

  • -Usile de acces in sala se vor inchide la ora inceperii spectacolului.

  • -Neprezentarea la timp în scopul intrării în sala de spectacole, nu dă dreptul la rambursarea biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară.

-Stimati spectatori, din respect pentru artisti si pentru a evita eventualele situatii neplacute, va rugam sa fiti punctuali !

 _______________________________________________________________________________

 

URMATORUL EVENIMENT PROGRAMAT

_______________________________________________________________________________

 

HARRY POTTER ȘI PIATRA FILOZOFALĂ™ - ÎN CONCERT

Spectacol
Data: Joi, 1 Iunie, 2017 19:00

Locul: Sala Palatului  |  Oraș: București, România

 

WISE TRUMPETS PREZINTĂ

HARRY POTTER ȘI PIATRA FILOZOFALĂ™ - ÎN CONCERT

 

În premieră în România, spectatorii vor putea urmări una dintre cele mai îndrăgite pelicule din istorie: Harry Potter și Piatra Filozofală™ alături de Orchestra Simfonică București care va interpreta partitura întregului film

Biletele sunt disponibile începând cu data de 27 februarie 2017 in rețelele Eventim.ro, Bilete.ro, Myticket.ro, Iabilet.ro și la casa de bilete a Sălii Palatului.

(27 februarie 2017 – BUCUREȘTI, ROMÂNIA) – Wise Trumpets anunță lansarea spectacolului Harry Potter și piatra filozofală™ – în Concert pe 1 iunie, ora 19:00, ca parte a seriei de concerte dedicate filmelor Harry Potter.La concert va participa Orchestra Simfonică București, care va interpreta fiecare notă din coloana sonoră originală compusă de John Williams, sincronizându-se cu proiecția peliculei în HD, pe un ecran de 20 metri. Biletele vor fi puse în vânzare începândcu data de 27 februarie, în rețelele Eventim.ro, Bilete.ro, Myticket.ro, Iabilet.ro și la casa de bilete a Sălii Palatului.

La începutul acestui an, CineConcerts și Warner Bros. Consumer Products au lansat în turneu mondial seria de concerte dedicate filmelor Harry Potter. Concertul cu muzica de film Harry Potter, care a avut premiera în iunie 2016, reprezintă o experiență magică din universul vrăjitorilor creat de J.K. Rowling.Turneul este programat să includă sute de reprezentații în peste 35 de țări, până în 2018.

Justin Freer, președintele CineConcerts și producătorul/dirijorul seriei de concerte dedicate filmelor Harry Potter explică: „Seria de filme Harry Potter reprezintă unul dintre acele fenomene culturale unice din viață care continuă să încânte milioane de fani din întreaga lume.Ne face mare plăcere să vă anunțăm că oferim în premieră oportunitatea de a urmări partituri muzicale de excepție, interpretate de o orchestră simfonică, simultan cu proiectarea pe un ecran uriaș a filmului îndrăgit.Va fi un eveniment de neuitat.”

Brady Beaubien de la CineConcerts și producătorul seriei de concerte dedicate filmelor Harry Potter a adăugat: „Harry Potter este sinonimul divertismentului în întreaga lume și sperăm că prin interpretarea acestei muzici incredibile împreună cu filmul complet, publicul se va bucura de reîntoarcerea în această lume, alături de numeroasele personaje și aventuri minunate care o populează.”

CineConcerts este unul dintre principalii producători de experiențe muzicale live interpretate alături de conținut vizual.Fondată de producătorul/dirijorul Justin Freer și producătorul/scriitorul Brady Beaubien, CineConcerts a implicat milioane de oameni din întreaga lume în concerte care redefinesc evoluția experienței live.Printre experiențele recente și actuale de acest fel se numără Gladiatorul, Nașul, O viață minunată, DreamWorks Animation in Concert, Star Trek:Turneul de concerte The Ultimate Voyage pentru cea de-a 50-a aniversare și Mic dejun la Tiffany. Justin Freer a devenit rapid unul dintre cei mai aplaudați dirijori ai muzicii de film, cu o listă lungă de reprezentații simfonice acompaniate de proiecție.A apărut alături de câteva dintre principalele orchestre din lume, precum Orchestra Simfonică din Chicago, Orchestra Filarmonică din Londra, Filarmonica din New York, Orchestra Filarmonică din Philadelphia, Orchestra Simfonică din San Francisco și Orchestra Simfonică din Sydney.De la proiecții de filme complete cu acompaniament orchestral live, până la evenimente sportive cu muzică interactivă sau programe de vacanță 3D, CineConcerts se află în prima linie a divertismentului live.

Pentru mai multe informații despre seria de concerte dedicate filmelor Harry Potter, accesați

www.harrypotterinconcert.com.

###

Orchestra Simfonică București

Fondată în 2007, din inițiativa a trei tineri ambițioși, Orchestra Simfonică București reunește peste 100 dintre cei mai valoroși instrumentiști din România. Printre nume celebre alături de care a concertat Orchestra Simfonică București se află: Angela Gheorghiu, Sarah Brightman, Tarja Turunen, Jose Luis Gomez, Jin Wang, Tiberiu Soare, Alexandre Bloch, Sarah Chang, Daishin Kashimoto, Erik Schumann și mulți alții.

Despre Warner Bros. Consumer Products
Warner Bros. Consumer Products, o companie Warner Bros. Entertainment, este una dintre principalele organizații de licențiere și comerț din lume.

Link eveniment Facebook:

Contacte media:

Wise Trumpets

Alina Silaghi

0756 064 527

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

CineConcerts:                          

Andrew P. Alderete
646-531-5256

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Warner Bros Consumer Products

Stephanie Clark

818-954-7308

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Parteneriate/sponsorizări:

Daniel Drăghici

0740 250 360

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

 

Sponsor:

Aqua Carpatica https://aquacarpatica.com/home

Parteneri media principali:

Blitz TV http://www.blitztv.ro/

Cocor Media Channel http://www.cocor.ro/

Digi 24 http://www.digi24.ro/

Digi Film http://www.digi-film.ro/

Digi FM http://www.digi-fm.ro/

Promenada https://promenada.ro/

Parteneri media:

4arte.ro, acoperisuldesticla.ro, bloguluiotrava.ro, Cinemap.ro, Cinemil.ro, Catchy.ro, Eva.ro,

filme-carti.ro, Femeia.ro, Hotnews.ro, Info Music, Iconcert.ro, Instilulmeu.ro, Kudika.ro, Macopedia.ro, Metropotam, Movienews.ro, Postmodern.ro, Revista Atelieru, Sapte Seri, TeenPress.ro, Traiestemuzica.ro, Urban.ro, Ziarul Metropolis, Zile si Nopti

 

HARRY POTTER characters, names and related indicia are © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. J.K. ROWLING`S WIZARDING WORLD™ J.K. Rowling and Warner Bros. Entertainment Inc. Publishing Rights © JKR. (s17)

 

Adresă
Strada Ion Câmpineanu 28
București 010039, România

 

Hartă


 

Toate datele


Date: Joi, 1 Iunie, 2017 19:00