Calendar evenimente

IN ATENTIA TUTUROR SPECTATORILOR

ACCESUL ÎN SALA DE SPECTACOL

Spectacolele încep cu promptitudine la ora menționată, astfel încât vă rugăm să alocați timp suficient pentru drum, parcare, acces, lăsarea hainelor la garderobă, și orice alte activităti ce premerg participarea la spectacol în sine, în scopul intrării în sala de spectacole înainte de începerea actului artistic.

  • -Accesul publicului in sala este permis cu maxim 1 ora inainte de începerea spectacolului, aşa cum apare aceasta tipărită pe bilet.

  • -Accesul publicului după ora de începere a spectacolului, aşa cum apare tipărită pe bilet, nu este permis, cu excepţia spectacolelor cu pauză, in cazul acestora, accesul poate fi făcut pe durata pauzei.

  • -Usile de acces in sala se vor inchide la ora inceperii spectacolului.

  • -Neprezentarea la timp în scopul intrării în sala de spectacole, nu dă dreptul la rambursarea biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară.

-Stimati spectatori, din respect pentru artisti si pentru a evita eventualele situatii neplacute, va rugam sa fiti punctuali !

 _______________________________________________________________________________

 

URMATORUL EVENIMENT PROGRAMAT

_______________________________________________________________________________

 

ANDRA - “IUBIREA SCHIMBA TOT”

Spectacol
 Registration Closed
Data: Duminică, 26 Februarie, 2017 20:00

Locul: Sala Palatului  |  Oraș: București, România

ANDRA sustine primul ei concert la Sala Palatului

ANDRA se pregateste de primul ei concert la Sala Palatului care va avea loc in luna iubirii, pe 26 februarie 2017. Spectacolul va purta numele “Iubirea schimba tot” si se anunta a fi cel mai asteptat eveniment artistic al anului 2017.

Sunt foarte fericita sa va dau aceasta veste, pentru mine este un vis implinit. “Iubirea schimba tot” este un spectacol gandit si dedicat celor care ma iubesc, ma sustin si ma ajuta de cand mi-am ales drumul in viata. De mult timp ma gandesc la acest concept, dar acum pot spune ca nu putea sa se intample intr-un moment mai bun din viata mea. Sunt pregatita sa impart cu toti spectatorii care vor veni la Sala Palatului cele mai sincere sentimente si trairi.” , a declarat ANDRA.

Show-ul “Iubirea schimba tot” va avea o durata de doua ore si jumatate si va include mai multe schimbari de decor, de tinute si surprize pe care artista nu vrea inca sa le dezvaluie.

Cu o cariera de 16 ani in muzica si 8 ani in televiziune, ANDRA este unul dintre cei mai iubiti artist din Romania. Cele 12 albume lansate de artista au avut vanzari record, primind pentru ele Discuri de Aur, Diamant si Platina. An de an, cantareata a primit distinctii ca “Cea mai buna voce”, “Cea mai buna artista”, “Cea mai iubita artista”, devenind cea mai premiata artista din Romania.

In ultimii ani, ANDRA a reusit performanta de a inregistra recorduri nationale de vizualizari la fiecare lansare de single. “Iubirea schimba tot” a avut peste un milion de vizualizari in primele 24 de ore pe Youtube, iar varianta in limba engleza continua sa fie un hit in afara tarii si are peste 85 de milioane de vizualizari. Urmatoarea piesa lansata de ANDRA, “Without You” feat David Bisbal a doborat recordul national stabilit tot de artista avand 2,5 milioane de vizualizari in primele 24 de ore, iar in acest moment a depasit pragul de 100 de milioane.

Biletele vor avea preturi intre 70 si 250 lei. O premiera in Romania va fi reducerea de pret de 20% aplicata la biletele copiilor cu varste intre 3 si 14 ani!

Biletele se pot cumpara online www.eventim.ro dar si de la Sala Palatilui Incepand cu data de 9 noiembrie 2016!

La intrarea in Sala Palatului, angajatii pot cere un act de identitate (copie dupa certificatul de nastere sau buletinul) ca sa justifice reducerea de pret a biletului.

Un eveniment organizat de Andra Records si Arena Events.  

 

Adresă
Sala Palatului, Strada Ion Câmpineanu 28
București 010039, România

 

Hartă


 

Toate datele


Date: Duminică, 26 Februarie, 2017 20:00